Barnrummet (för tillfället)

Lilla o's rum

Såhär ser det ut för tillfället. Lilla O's rum, men det fungerar! Det är absolut inget fel på det och det är nog inte så vanligt att man i vår ålder som faktiskt har "turen" att kunna ha ett eget rum till första barnet. Han kommer ju såklart sova inne hos oss i början och så, men det är även skönt att ha ett ställa att kunna lägga han på när han ska vila, få blöjan bytt eller liknande. Det sista som behövs är en skötbädd till skötbordet, en gardinstång med gardiner, en matta och taklampa, sedan är det ändå i fas. Och nej, tanken är inte att det ska se ut såhär, utan förhoppning att det är ganska renoverat inom året.

Säng - IKEA (från Jarl's morbror & fru) // Babynest - Babyproffsen // Sängmobil - Vet ej, present från gudmor Aurélia // Elefant gosedjur - TROR den är från Lekia, present från morbror Alfred

Vagga/babysitter - Vet ej, present från Gudmor Aurélia

Hylla - Rusta // Fåtölj - TROR den är från IKEA, ingen aning, Jarl's gamla // Filt - Gotland // Lampa - Rusta

Gunghäst - Vet ej, present från gudmor Aurélia

Så såhär ser rummet ut för tillfället och det tycker vi fungerar väldigt bra. För bara några veckor sedan var det ett kaos och senast förra helgen var det som ett förråd där vi hade kartonger m.m som vi inte hade fått tummen ur att ställa ner i förrådet. Än väntar vi på att lilla O vill anlända!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229