Tänkte bara prova blogga från mobilen. Slänger upp en bild från middagen då hjärtat la upp maten så fint :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bajs vad tråkigt det är med läxor....hate it, hate it, hate it..! speciellt när jag inte fattar vad jag ska göra egentligen..*suck*
Men försöker hinna klart idag så har jag en sak mindre oroa mig för.
 

Likes

Comments

Har en ny älskling, min iPhone 4S! :-)
Fick mail igår om att posten i alvesta mottagit den, med posten imorse kom avin om att jag kunde hämta ut den.
Nöjd tjej idag!Likes

Comments

Fått tillbaka min andra tenta nu (ÄNTLIGEN!)
Och fick VG på den också! Så nu har jag fått VG i 2 av 2 kurser :Dskönt att det börjat bra iaf. Slipper ha omtenta för jul :)

Likes

Comments

Idag har varit fullt upp.
Betala räkningar, fara till snabbgross och fixa ite och ut till storheden och först gå på mediamarkt, sen in på stadium outlet fyndande lite saker där, bla sockar!) in på HÖÖKS och hitta 2 nya skålar till thea, en leksak och ett ben för 116kr totalt (20% på hela köpet), sen var det dags för storhandling av mat. 1500:- senare var vi på väg hem, snabbt packa av allting och nu är R på jobbet tillsammans med Thea och jag ska möta upp sara om ca 1h för att gå på basket :)Likes

Comments

Åh jag ÄLSKAR google translate. Har min 1500 sidor tjocka jäkla bok om utvecklings psykologi som är på engelska. Och först börja jag sitta och skulle översätta sammanfattningarna, men kom på att det finns ju google translate. Hallelujah, arbetet går ju 1000 gånger snabbare nu, även om man måste rätta den ibland :)

Likes

Comments

..okej vars ska jag börja?
Började för snart 1månad sedan äta nya p-piller, för att de skulle vara bättre och så vidare. Dessutom var det färre placebo tabletter (endast 4st) vilket jag gillar för det innebär färre dagar man har "röda veckan".
Nåja, brukar alltid få min mens efter första placebo dagen eller andra i vissa fall.. Idag är dag nummer fyra och ingenting har hänt...

Jag blir jättenojig och är jätterädd och tusen tankar hinner fara genom mitt huvud medans jag försöker sminka mig på morgonen, samtidigt som jag bara vill gråta. Är ALDRIG såhär sen!
Vad ska jag göra om jag är gravid?
Ska jag berätta för R? Tänk om han vill behålla, jag är inte beredd för det?! Vill han göra slut om jag gör abort? Kan man göra en i smyg? Vad ska mamma säga? Vad ska mina vänner tycka och tänka? med mera...

Åker till skolan och försöker stressa av. Inser att jag har utvecklings psykologi på eftermiddagen där vi BARA pratar bebisar och ser filmer om små bebisar..Nej ska jag skippa den kanske?

Pratar med Lisa under rasten om hur rädd och nojig jag är. Halft på skoj halft på allvar. Kan ju bero på en miljon saker, dels nya piller som min kropp inte vant sig vid, stress (oj så stressad jag är över allt), julen, nyår..ja hur mycket som helst.

Kommer hem, nope ingen förändring. Känner mig jättekänslig och grinig (ja ni märkte ju mitt förra inlägg), för mkt hormoner i kroppen I guess.. Men av vilken anledning??

Far med mamma och handlar på MediaMarkt och hon köper tv och mobil och jag fyndar min hårfön (som jag nu kan stryka från min lista) Känner lite magont, men när jag känner efter tror jag att jag inbillat mig..tack för det...
Hem och DÅ, YES!!!!!! aldrig varit så glad för att detta återkommande besvär faktiskt kom!!! Åh I'm happy, nu kan jag andas igen!! :D HALLELUJAH MOMENT!!

Likes

Comments

Okej måste avreagera mig...Åkte hem från skolan nyss, i världens jävla rusningstrafik. Är i sista rondellen och kör ut, får bromsa för att en idiot kör ut framför mig och gubben bakom mig STÄLLER SIG PÅ TUTAN
VAD I HELVETE?!?!! Lär dig köra bil dumjävel!

för det första så tvärnita jag inte
för det andra vill jag väl inte köra in i någon, bara för att den inte hade tid lämna företräde som dom ska
och för det tredje om du är så ouppmärksamm när du kör att du kanske fick tvärnita, ÄR VÄL FÖR FAN DITT FEL?!

Hade sån jävla lust att köra efter honom sen så långt det behövts (antagligen storheden då det var dit han körde) och så fort han hoppar ur bilen ställa mig och skrika åt fanskapet!
Fan att jag inte gjorde det, han hade nog blivit så jävla paff!

Vissa borde fan i mig inte köra bil.

Likes

Comments

Jag orkar inte bry mig mer i fröken-jag-vill-ha-din-pojkvän. För grejen är hur mycket hon än försöker och gör sig till så älskar han faktiskt mig. Och fortsätter jag bli irriterad och sur och arg på henne och säger det till min pojkvän så vinner hon ju. Skapar hon konflikter i vårat förhållande så förstör hon, och i längden är det de som kan göra att förhållandet tar slut.
Så jag tänker vara den vuxna av oss (fast hon är mer än 10år äldre än mig) och ignorera henne, för då kan jag inte göra något dumt. Out of sight, out of mind, som det heter.
Tänker inte prata om henne mer för jag blir bara på dåligt humör och mår dåligt själv. Och förhoppningsvis släpper hennes crush tids nog, gäller bara ha tålamod...
Lite orolig för sommaren då hon kommer jobba där och de jobbar natt...Men som sagt, jag litar på honom och då är det bara att försöka ignorera henne och trycka bort henne ur mitt liv.

Men fortfarande, skulle jag träffa henne ute så tror jag ärlig inte att jag har något snällt säga henne. Ska försöka att bara gå min väg. För "har man inget snällt att säga är det bättre att inte säga något alls" Eller ska man hålla sina fiender nära? Hmm..Tar det OM den dagen skulle komma. Men jag hoppas inte.

För R skull det här, för att jag älskar honom och vad vi har är mer värt tillsammans än vad något luder tror hon kan förstöra.
En liten speedbump, en liten motgång i vårat förhållande.(mest från min sida) Men what doesn't kill you makes you stronger, right?

Likes

Comments

Okej ett nytt ord har jag (tyvärr) upptäckt, GILF.
MILF vet man ju sen tidigare (mothers I like to fuck) men GILF (Grannies I like to fuck)...
Fråga Olle dokumentären idag var om GILFs, unga män som är ihop med gamla tanter typ.

En kille var 27-28 och hans flickvän 66 men han spelade in porrfilm med en som var 77!!
Ursäkta min trångsynthet nu men, NASTY!
Kan förstå att en 60+ årig gubbe attraheras av kvinnor i 70-80års ålder, men en 20-åring?!

En karl i dokumentären var iofs jämnårig med sin fru, och han fotade henne och la ut på deras webbsida och sådär. Okej inte helt jättekonstigt, MEN hon jobba som escort också plus att de gjorde porrfilmer, men hennes man filmade bara medans hans fru håller på med någon annan?!!

Vissta alla får göra vad dom vill, men nä..vissa saker är bara too much att veta :P

 


Likes

Comments