Lektion idag i Psykologins byggstenar (eller nåt sånt) och våran lärare började dela ut några papper, ett med hur schemat för läsperioden såg ut, ett med grupp indelning (grupp A, B och C) där han delat upp klassen i 3 mindre grupper, då vi är 71st som läser, ja för tillfället iaf. Och tillsist fick vi våran hemuppgift som vi ska göra i grupper på max 3 personer.
Då var det ju det här med grupperna då, kände inte igen ett enda namn i grupp B, som jag är med i. eller jo 1, men jag var väl inte sådär jättesugen jobba med den, inte för att jag känner personen särskilt väl, men ja.
Sen var det rast 5min och helt plötsligt stormade det upp grupper som skulle skriva upp sig och sitt val av uppgift. Kvar satt jag och Lisa lite smått i panik. Lisa var ju självklart i gr. A. Vi kollade med tjejen brevid oss nä hon var i gr. C.
Men så kollade vi med tjejerna bakom oss, och en av dom hade grupp A och den andra grupp B samt att tjejen framför mig fråga om hon fick hoppas in med oss som hade gr. B!
Så skönt det löste sig DIREKT för både mig och Lisa! :) så nu ska jag jobba med, vad som verkar vara, 2 härliga tjejer! Tina och Maja J :)

Imorgon blir det läsa massor.
Vi går igenom i snitt 3 kapitel per bok i veckan, så det är snabba puckar här. för jag pratar inte om 10sidors kapitel precis. Och sen är det BARA fakta allt också. Hade nog gått snabbare om det varit typ twillight man läste, haha.


 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Idag var första riktiga skoldagen. Och kul ha det varit!
Mest för att jag och Lisa sprungit runt och tagit allt som vi fått gratis. först kaffe och bulle, senare lite små godis. sen till lunch blev vi bjudna på gratis mackor från Dagobert av vårat PuSS, fick även dryck ;)
En t-shirt och penna fick vi också med PuSS och Psykologi på.
Och som pricken över i fick vi tårta och kaffe idag också för att universitetet firar 40år idag.

Så mätt och belåten.
Hunnit höra ett föredrag med Anna Ivaska idag som har mitt DRÖM JOBB, ska maila henne sen och höra exakt vilka kurser hon läste (för hon läste samma program som jag gör nu).

Däremot känner jag mig liiite stressad, har tenta på 2 hela böcker om 1månad och det är huuuuur mkt som helst! Minsta boken är på 371 sidor...bara FAKTA.
Nåja kunde varit värre :)

Nu blir det lugnt resten av kvällen, är sviiiin trött.
Imorgon börjar jag med pluggandet på allvar.

Likes

Comments

Haft mysigt och busat med R lite ikväll samtidigt som vi sett Batman Begins -en film jag inte sett tidigare. Trodde verkligen att Dark Knight var första filmen som Christian Bale spelade Batman, men så var tydligen inte fallet.

Nu blir det kort, ska gå och sova, upp tidigt för första skoldagen imorgon!
Wish me luck :)

Likes

Comments

Ååh när alla skaffar bebisar till höger och vänster blir ju jag också baby-sjuk..!
Tror inte jag skulle klara av vara mamma nu, men ta mig fan alla skaffar ju barn nu, och dom flesta är yngre än mig..Jag tror jag börja få någon slags livskris här :S

Nåja jag har ju min "bebis"..som ser till att göra livet lite extra tungt för matte nu när jag är sjuk. Alldeles nyss kastade hon ner sitt älskade tugg ben för balkongen så det var bara springa ner 1 trappa och hämta det. MEN för att göra det hela lite mer spännande sprang även hon ut genom dörren -okopplad, och rusade ner för trapporna. Så där stod jag med hund i famnen, plocka upp benet frn marken och sen försöka hålla ben och hund och låsa upp porten utan att hunden skulle lyckas springa iväg.

*PUH* Nu är jag slut.

Likes

Comments

Så har ännu en jag känner blivit förälder nu i år och på sin födelsedag dessutom!
Stort grattis Danne!!

Haft en jättemysig promenad med min lilla (hund) nu ikväll. Gick till konsum och tillbaka. Och jag blir så lycklig i hjärtat när hon bara springer av lycka ute på gräset och springer runt runt runt. Älskar verkligen mitt lilla charmtroll <3

Landat hemma och både hon och jag är helt slut. Så nu blir det mys i soffan!

Likes

Comments

Ja, elin det kallas KARMA and she IS a bitch! ;)
Var och fikade i fredags med elin och sara och elin klaga hela tiden på att jag hade tjocksockar på mig (och då var jag bara lite förkyld) och satt och gjorde narr av mig. Gissa vem som är sjuk nu?? ;)

Nä det är fan inte kul vara förkyld...Varit och handlat idag och det tog musten ur mig..Nu blir det soffläge resten av kvällen (igen). Minus dom stunder jag måste ut med hunden.
Är ensam hemma ikväll och hela natten...R jobbar jour så från 17 idag till 16 imorgon jobbar han :(

Så ikväll blir det dessa filmer:


Harry Potter -sista filmen


The hangover part II

Likes

Comments

Har åkt på världens förkylning..(och elin som klaga på att jag hade tjocksockar igår..)
Mår pyton just nu...

Bäddar ner mig under täcket i soffan med att se:Nya avsnittet av Jersey Shore

och senare:

Friends with benefits

Tips på någon annan film?

Likes

Comments

Min lilla tjej som kliver och har sig överallt, lyckades med att ta ett foto på sig själv med photo booth nu ikväll.
Här är hennes eget tagna bild

såklart visa upp sin nalle också ;)

Likes

Comments

Alltså..Elin min vän...du festar för LITE!!
Och vad grunnar jag detta på undrar ju ni nu kanske? Jo för elin bloggar nämligen bara när hon är lullig/full/festar... Och nu är hennes blogg inte uppdaterad sen MIDSOMMAR!

vad är det för jävla mening gå in på din blogg när du inte skriver?! SKÄMS PÅ DIG


PPGD - Party Bloggaren..(?)

 

Likes

Comments

Var och införskaffade mig ett busskort idag som jag åker gratis på i 120dagar :)
Kostade mig ingenting, eller jo var tvungen gå med i studentkåren och betala årsavgiften på 400kr där, men då blir ju så mkt annat mycket billigare. Gratis Kaffe under tenta perioden till exempel ;)

Och idag fick jag mina första pengar...lånade pengar..usch kan jag inte bara få dom gratis som "lön för studier" istället för studie lån?
Lön på torsdag då är det FIKA med Elin som gäller!! Och sara (?) glömt höra med henne, tur att jag skrev det här så jag kom på det :)
 

Likes

Comments