Lite bilder från Sigiriya som är ett av de ställen vi besökte när vi var i Sri Lanka. Just den dagen mådde jag inte särskilt bra och klättrade därför inte upp på "stenen", men min syster och pappa gjorde det och därav de fina bilderna!

Tävlingen är nu avslutad och den framlottade vinnaren är Tea, grattis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag imorgon och dags för det årliga skolfotot, en massa plugg i veckan samt en del jobb, men ska inte klaga! Jag har i alla fall haft en jättebra helg med både fest och myskväll igår, hoppas att ni också haft det bra!

Likes

Comments

I helgen var jag/mitt lag på träningsläger i Danmark, vi kom hem i eftermiddags och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Vi åt gott och hade bland annat en poängjakt i Köpenhamn som nästan gick över styr haha! Hur som helst, vi hade roligt och nu ska jag se några avsnitt av Pretty Little Liars!

(Gamla bilder från förra säsongen)

Likes

Comments

I två/tre dagar var vi på safari i Yala nationalpark, och under denna tiden bodde vi som sagt i tält mitt i nationalparken. Vi hade turen att få se nästan alla djur och här är några bilder som jag tagit!

Likes

Comments

I början av sommaren åkte jag och Olivia till tropikariet i Helsingborg, minns inte riktigt hur vi fick idén men det blev en rolig dagsutflykt i alla fall! 


Olivia lyckades bli vettskrämd av dessa lemurerna haha!

Likes

Comments

Tidigare i somras var jag i Köpenhamn med min familj, och det blev en mysig dag med lite shopping och god mat!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Gjorde collaget för ett bra tag sedan och därför stämmer inte alla länkar exakt överens med bilderna, men de är väldigt lika i alla fall!

5 / 7 / 3 / 1 / 2 / 2 / 6 / 4 / 8

Likes

Comments

Nu är det två veckor sedan jag kom hem till Sverige och den största delen av tiden har gått åt till jobb... Har velat rensa och fixa alla bilder från resan, men mitt minne på datorn räcker inte så därför kommer det ta lite tid. I samband med det hittade jag även alla foton från Mallorca och Dubai, och därför har jag nu ännu fler foton att rensa!


Detta var i alla fall vår "uteplats" på Maldiverna.


Väldigt osmickrande bild haha... But at least I was happy!

Likes

Comments