Tjenare! Sitter nu och väntar på att morgonpersonalen ska komma och att jag äntligen ska få fara hem och sussa😴.. Jag jobbar natt hela helgen och har avklarat 2/3 nätter. Går av på måndagmorgonen och det ska bli så JÄVLA skönt.. Är inte en som föredrar att jobba natt men de kom på mitt schema så kan inte göra så mycket åt saken..

Så min helg har inte varit så himla rolig.. Vilket inte mina helger på länge varit eftersom att jag jobbat 5 helger på raken. Men nästa helg är jag ledig men jobbar dock varje dag enda till på fredag så jobbar även under jul,

Nu när jag kommer hem ska jag bara snöra mig i sängen och mysa mig ner hos Dennis som ligger och sussar när jag kommer.. Fy vad jag längtar!! Är så trött så att jag har så jäkla ont i huvudet.. Är inte van jobba natt så är ganska svårt med sömnen efter ett nattpass,

Nå nu ska jag gå och koka nå kaffe till morgonpersonalen och sen kika mig hemåt!
Ha dee! 👋✋👋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 13 Readers

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag bloggade (hehe). På senaste tiden har det hänt lite grejer, har flyttat, börjat på 2 nya scheman, fyllt 19 och blivit bilägare igen.
Vi börjar väl med flytten.. Bytte från vår lilla etta till en stor tvåa som jag trivs väldigt bra i. Vi har fått i ordning rätt så bra nu men långt ifrån färdiga. Att flytta måste va de jobbigaste som finns men det är skönt när allt äntligen är färdigt. Att bara städa ut vår föredetta lägenhet tog 9,5 timmar (!!!) och det var en etta.. Och att flytta över alla jäklarns grejer tog ju sin tid det också.. Men dock är det skönt att vi faktiskt bara flyttade till porten brevid hihi. Det bästa är när vi äntligen fått vår nya säng, den e så mysig å så skön, fick ringa några gånger till dhl men det är så värt när vi äntligen har den.

Ny bil också, jajamän. Skönt slippa gå varje dag till jobb å gå till affären för att handla.. Bilen är fin, faktiskt en Saab blev det. Ni som känner mig vet ju att jag förut körde en 740 och den gick ju som den gick.. Och ibland inte alls 😂 men efter många om och men så fick den gå i pension för mig.. Men den går ju för någon annan haha. Nä men nettan kommer alltid vara älskad ändå ❤️

Nu har jag skrivit så mycket så det blir jobbigt att läsa så bjuder på några bilder istället.

  • 18 Readers

Likes

Comments

Igår köpte jag lite hudvårdsprodukter. Jag har jätte torr hy, speciellt på vintern så det behövdes verkligen. Det är som att jag får utslag av att jag e så förbannat torr så det är ett måste att köpa några krämer.

Jag gillar faktiskt märket L300 och Oliva. Så av L300 köpte jag en dagcreme och en nattcreme, av Oliva köpte jag make up remover wipes och en ögoncreme.

  • 29 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Ligger hemma i sängen nu och kan verkligen inte somna om, har legat och kramat om min gos ett tag men nu ska jag ta och stiga upp. Börjar inte fören 13 idag och brukar aldrig vara uppe såhär tidigt när jag börjar sent men det var faktiskt väldigt skönt stiga upp tidigt så man faktiskt hinner göra någonting innan man börjar.

Ska göra mig i ordning så ska jag och Ellen ut på stan och kika lite grann. Hoppas vi äter ute också för det blev jag jätte sugen på 😉


  • 32 Readers

Likes

Comments

​Beställt jätte mycket grejer nu på senaste tiden, men det har varit mest till halloween och kläder osv. Men idag har jag äntligen tagit tummen ur och beställt en ny telefon!! Min har tjorvat och varit så seg enda sen jag fick den ungefär så ska bli skönt med en ny. Såg att Iphone 6S plus hade kommit ut och har suktat efter en sån länge så idag beställde jag äntligen en sån!! Förhoppningsvist kommer telefonen innan slutet av denna vecka. Har även beställt ett fodral från fyndiq. 

Likes

Comments