Jag är bara så osäker just nu, om allt. Jag vet inte vart jag ska gå för att få stöd, så en paus här på bloggen är vad som väntar. Hur lång den kommer bli återstår att se. Även om jag ens tar upp bloggandet igen är jag osäker på. Ha d, puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ikväll så blir det bara chill, jag tittar just nu på "en kväll i new york" och kollar samtidigt runt lite på olika sidor och försöker hitta en salong där jag tänkte göra fransförlängning. Sedan blir det lite läxor kanske. Jag försöker fortfarande komma in i detta med bloggande, jag är inte äns säker om jag tycker det är roligt. Men vi får se hur saker blir. Puss.

Likes

Comments

Guys!! Igår fyllde jag år, jag bloggade inget då jag var helt fast klistrad framför min nya macbook som jag fick. Jag är verkligen supernöjd med alla presenter, det kanske till och med kommer upp några bilder 😉. Idag väntas det släktkalas vilket kommer bli jästre trevligt. Ha d, puss.

Likes

Comments

Asså Gud hörni, det var så länge sedan jag bloggade och även de senaste inläggen är på gränsen till att kalla okej. Har haft en stor konflikt om jag ska ha kvar bloggen eller inte då jag vet att det inte är något för mig eller något som jag vill satsa på. För mig är bloggen snarare något roligt att sysselsätta sig med och en rolig plattform att dela med sig av sin vardag på. Därför har det stått lite still på senaste. Jag ska försöka reda ut detta och ta ett beslut men tills dess snart jag att det kan komma några enstaka inlägg då och då, om jag då inte får något slags feeling och kör på med inlägg. Vi får se vad som händer. Hoppas iallafall ni haft det bra, puss.

Likes

Comments

1. Har du en bra relation med dina föräldrar?

Ja det skulle jag nog säga.

2.Vem sa du sist "jag älskar dig" till?

Tror nog det var min kompis Fanny.

3.Ångrar du någonting?

Ja det gör jag.

4.Vad är din relations status?

Singel ;)

5.Hur vill du dö?

Sättet jag vill dö på är inte något som jag reflekterat över så mycket men antagligen så vill jag somna in, på grund av ålder eller något liknande.

6.Vad åt du senast?

Tror att det var en vanlig macka.

7.Spelat några sporter?

Ja det har jag, fotboll, gymnastik, ridning och dans. (Vet ej om de tre sista räknas som sporter men vi kör på det)

8.Biter du på naglarna?

Det kan hända ibland men jag försöker att hålla mig borta från det.

9.När var du senast med i en fysiskt slagsmål?

Har verkligen ingen aning, haha.

10.Är du kär i någon?

Om Shawn Mendes räknas så ja.

11.Har du någonsin varit vaken 48 timmar i sträck?

Nej inte vad jag minns iallafall.

12.Hatar du någon just nu?

Det finns personer som jag inte tycker om och som jag starkt ogillar men ingen som jag bryr mig om att hata.

13.Saknar du någon just nu?

Ja det gör jag.

14.Har du några husdjur?

Jag har en hund och ska om några veckor få hem två katter.

15.Hur mår du just nu?

​Om denna fråga menar min hälsa så mår jag helt ok men om den menar hur jag mår mentalt så mår jag just nu inte alls bra, en orsak som kommer förbli onämnd har gjort att jag känner mig väldigt ledsen och osäker. Ett känsla som jag har blivit väldigt bekväm med på senaste tiden.

Likes

Comments

följ mig på instagram@moaklindbohm