Livsstil, Personligt
Nu har jag tröttnat på eran jävla cirkus, jag vill inte vara med i den och jag vill inte kopplas ihop med den en gång till. Robin och Julia: ni är sveriges sämsta par, det finns nog inget par som det skrattas mer åt än er, när ni inte ser eller hör såklart. Ni är typ högst upp på min lista för varför jag väljer att vara singel. Att ni sitter på er dåligt filmade youtubekanal och hänger ut MIG för att ni båda har så grova problem är bara pinsamt. Det är inte första gången heller, erat förhållamde hade kanske varit bättre om ni hade NÅGOT bra att fokusera på.


Robin, du tar priset för årets mytoman. Att du säger att jag jagar efter dig skäms jag över, vakna lite.

Julia, dessa bilder här nedan känner ju du igen, men du behöver uppenbarligen se det igen. Sen har vi den söndagen för typ 1,5 månader sedan när du Robin bad om att få bakischilla med mig Matilda och Linnea, när DU frågade om inte jag kunde suga av dig när dom andra gick till ica och jag sa NEJ, och när du därefter låg bredvid mig i sängen och tog på mig och frågade mig om vi skulle ligga och jag återigen sa NEJ. Sen den gången då du drog med mig och Matilda till VIDA för att be mig va tyst när Julia ringde för att hon inte fick höra att jag va där.

Sen står jag påriktigt på jobbet och hjälper dig när din mobil är trasig och du inte får tag i din vän du ska möta och jag hjälper dig utanför krogen när några snorungar försöker jiddra med dig och ta din väska.. för att jag är en BRA vän. Men jag är klar med det nu.

Julia, jag tänker inte ens gå in på hur Robin pratar om dig när ni gjort slut för 71 gången, för dig tycker jag synd om, du är ingen dålig människa, du ser bara inte att du har Sveriges i särklass SÄMSTA pojkvän.

Sluta prata om mig nu, vi är done och gott nytt år.

ps. Julia, det kommer alltid att finnas en Moa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter på tåget mot Enköping från Göteborg nu, det börjar rulla exakt nu faktiskt och det känns som en lättnad.
Som jag nämnde i tidigare inlägg blev jag arbetslös fr.o.m den här veckan och jag har självklart kännt mig väldigt stressad och såg därför fram emot att åka till min vän Ida i Göteborg.

Just nu önskar jag att jag hade försovit mig hos Matilda i Stockholm i tors-fred (då mitt tåg gick därifrån mot Göteborg tidigt på fredagen) Och hade jag haft möjlighet hade jag faktiskt åkt hem igen härifrån redan igår.

Jag har varit här i nästan exakt 2 dygn och på dessa 2 dygnen har jag varit så arg som jag någonsin kunnat vara och helt förtvivlad.
Jag och Ida skulle ha gått ut i fredags kväll men pga. vädret och hennes ännu inte inkomna lön och lite tjejsaker valde vi istället att stanna hemma. Även detta önskar jag att vi aldrig hade gjort.

Jag hade mina pengar i kontanter i min plånbok efter att jag i torsdagskväll trodde att jag tappat bort mitt bankomatkort och jag då swishade över alla mina pengar till Matilda som tog ut dessa åt mig. Vi bjöd i vilket fall in 2 personer, dessa 2 personer bjöd i sin tur in några andra personer och vi hade det trevligt. Tiiiiilllllllssss.. folk började gå hem och någon även tog sig friheten att stjäla mina pengar. ALLT jag alltså hade.

Självklart skäms den personen som var vän med någon utav dom som förmodligen var någon utav dom som tog mina pengar. Jag i min tur kunde inte ens köpa mig en tågbiljett hem (biljetten jag alltså sitter på tåget hem med nu köpte inte jag) och ida känner sig självklart kränkt utav att någon tagit sig friheten att stjäla utav någon i hennes hem.

Jag förstår att ingen vill erkänna, jag förstår att man går i försvarsläge, men en sak jag inte förstår är när man i detta försvarsläge påstår att jag som blivit bestulen ljuger, det är bara oerhört respektlöst.

Jag hade kunnat skriva ut alla eras namn i det här blogginlägget, jag hade kunnat posta alla screenshots över konversationerna ni haft med mig, vad vem har sagt och inte om varandra osv. , men det är inte den jag är för den som ljuger vet att den ljuger och den personen är inte jag.

Så istället sitter jag nu här tack vare M(thank god) på tåget hem utan mina pengar dock och jag kommer inte sätta min fot här igen på väldigt länge.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

HUUUUR snyggt är det inte med pastellfärger?! Jag är vanligtvis en dyrkare av färgen svart.. När jag tvättade igår insåg jag att aaaaaalllllt var svart ( ups )

MEN den senaste tiden har jag faktiskt börjat komplettera min vanligtvis helsvarta klädsel med något inslag utav pastell eller rosa och nu kan jag inte sluta 🙈 Då det just nu faktiskt finns en hel del färgglada alternativ hos de flesta butikerna pushar jag er andra svartälskare att faktiskt införskaffa er något att skärma av det med!

Här nedan kommer några favoritköp jag gjort!

ps. superdrömmigt att matcha underkläderna under transparenta toppar!

Rosa (fejk) pälsjacka HÄR
Rosa huvtröja HÄR
Turkosa underkläder (samma som den rosa)
Rosa underkläder HÄR
Rosa nipplecovers BikBok
Lila hårsnodd Gina Tricot

Likes

Comments

Contains affiliate links Personligt, Livsstil, Mode

Så nu behöver jag skämmas över min inaktivitet här igen 🙈 Men nu ska jag bättra mig! Har fixat till utseendet på min blogg lite nu så jag trivs bättre hehe.. och det var bland det sjuuuuukaste för jag fick för mig att trixa med det mitt inatten och aaaaaallllllt gick fel på mammas dator som (tyvärr) är bland det rsta jag varit med om!

Men med det fixat tänkte jag bildbomba lite! Jag var i onsdags på en "mor och dotter kryssning" till Åbo, det var självklart väldigt trevligt och roligt! Ska även visa er vad jag fynda i taxfreen 😏. Vi gick förövrigt käpprätt åt h****** när vi skulle hitta till värtahamnens nya terminal vilket resulterade i att mitt tålamod tog slut och vi fick beställa en Uber (thank god for Uber).

I fredags var jag fortfarande relativt trött efter kryssningen som innehöll väldigt lite sömn men släpade mig iväg på en liten get together hos Jesper och i när mitt batteri laddats om lagom till lördagen hade jag tjejkväll hos mig med Andréa och Ida varpå vi självfallet gick ut!💃

Känner mig förövrigt lite omotiverad då jag återigen är utan jobb men det är en helt annan historia som jag får återkomma till!

Hoppas er helg var SUPER!

Min röda klänning nedan är tyvärr slut men ni hittar liknande modell HÄR

DE-FRIZZ & SHINE MIST HÄR

MÁDARA instant moisture (annan förpackning) HÄR

Rituals Ayurveda serie HÄR

Likes

Comments

Personligt

Svar ja. Så fort jag är arg? Svar nej.
Hur tröttsamt börjar inte det här bli? Om du som kille (ja det är oftast killar som missbrukar ordet pms) är oförskämd, respektlös, snuskig eller bara allmänt nedlåtande så kan jag alltså inte få bli arg utan att få höra att jag har pms, mensvärk eller mens?

Du vet inte hur det känns "den veckan" för många utav oss brudar (god bless you till er tjejer som inte upplever pms eller mensvärk). Så nu ska jag berätta för er så bra det går.

Den nu gångna veckan har jag under 6 dagar knappt kunna sova, äta, gå, sitta still eller jobbat utan att vilja krypa ur min egen kropp. Jag har haft sådan mensvärk så jag kallsvettats, mått illa och nästan gråtit trots värktabletter, för att inte prata om kallsvettningarna och oren hy på det (looooooord).

Ja jag har till följd utav detta varit lättretlig, trött, oengagerad och haft extra kort stubin samtidigt som jag upplevt mig själv som den mest oattraktiva och äckliga tjejen i Sverige.

under mina resterande 3 veckor i månaden då jag inte behöver uppleva det här helvetet så vill jag gärna slippa frågor om hurvida jag har pms eller mens och jag tror många känner samma.

Min mensvärk är inte en flykt för ditt beteende.

🥀

Likes

Comments

Personligt

Ooooookej, stelt att jag varit helt borta härifrån i över en månad men jag skyller ifrån mig på en sjukt mängd plugg plus mitt nya jobb och även fel i kroppen i 7 veckor.
MEN nu är jag här så here we go!

Så jag ligger just nu själv i mammas säng och känner mig (tyvärr) lite väl självkritisk, vilket händer ibland för många och det är lika tråkigt och jobbigt varje gång. Jag vet att många tror att jag är ytlig, självupptagen och obrydd/okänslig men det är verkligen tvärtemot.

Ett utav mina största problem är att jag har svårt för att hantera dåliga situationer, så som när något hänt eller någon måste prata om något djupare, och jag vill vara den som finns där, jag vill vara den som lyssnar och jag vill vara den som har alla svaren, men det har jag inte (surprise, surprise).
Jag vill det så mycket så jag väldigt ofta gör fel, säger fel saker, verkar disträ etc.

Men jag bryr mig sjukt mycket, jag bryr mig så mycket så ja, jag klantar till mig ibland när jag känner pressen av att vara den där perfekta trösten eller styrkan, men jag vet inte vad jag gör(?).. När jag försöker vara en bra lyssnare verkar jag osympatisk, när jag försöker trösta säger jag något som i efterhand känns fett korkat och ja.. Sen får jag ångest över att jag skulle sagt si eller så eller gjort det ena eller det andra.

Men det jag i vilket fall försöker få fram är att jag menar alltid väl. Alltid. Så försök ha det i bakhuvudet och kom till mig endå för jag vill verkligen det och jag lovar att jag släpper allt och jag gör mitt bästa.


Likes

Comments

Personligt

Okej, ladies and gentlemen, räck upp en hand om ni någonsin dejtat en till synes kär, glad, positiv, ärlig och respektfull person där allt rullar framåt. Nu, har ni pratat om ex? Förmodligen, jag kan prata om mina ex, både dom som förtjänar all lycka och dom som från mitt perspektiv inte gör det, jag är tydlig med vilket ex som stämmer in på vad.

Men. Sen har vi den här personen då, som praktiskt taget slänger sitt senaste ex under bussen i samband med att den är glad att det är över och livet och alla dess känslor har gått vidare och du tänker, wow, vilken tur att jag inte är som han/hon, det måste varit ett helvete att dela livet med en sådan människa. Många gånger kanske den här personen även nämner osäkerhet och problem med tillit t.ex. efter detta ex och du gör allt för att visa att denne är trygg hos dig.

Sen händer det som man inte förstår. Här står du med dumstruten på dig när den här personen helt plötsligt väljer att gå tillbaka till detta ex'et som verkade vara en befrielse att göra slut med(?). Och du? Ja dig fanns det inte längre varken känslor eller engagemang för.

Det ser väldigt dumt ut. Det gör verkligen det. Och vi som står kvar? Vi känner oss minst lika dumma som ni ser ut. Nu är inte jag den person som någonsin skulle outa vad du bara veckor tidigare sa om ditt ex, men känns det inte lite pinsamt?

Jag hade förstått om erat förhållande varit en dans på rosor men att ni gled ifrån varandra. Jag hade förstått om man hittade tillbaka till det. Men det andra känns väldigt ologiskt för mig, pinsamt och ologiskt och om det nu var så att du bara hittade på hur kaotiskt eller mestadels dåligt erat förhållande var för att svälja ditt sårade inre så borde du kanske akta vad du säger i fortsättningen för sanningen hittar alltid en väg.

Att ha starka känslor för någon som man aldrig borde vara med för att det inte fungerar, men att endå välja att vara med denne istället för att gå vidare är vad som kallas ett destruktivt förhållande.

Likes

Comments

Idag är det en vecka kvar tills mina studier på komvux börjar och jag har även varit en tur till Västerås för en arbetsintervju (jag hoppas). Det var väldigt skönt att ställa larm och gå upp tidigt med ett mål för dagen, det har jag saknat under min tid som arbetssökande.

Förutom detta har jag även hunnit med ett gympass och balkongmys i solen! Och hallå ladiiiiieees har ni checkat Nelly's rea?! SJUKT bra priser på en heeel deeeel sommarmåsten, jag har redan hunnit sno åt mig det som var av mitt intresse, kommer att ta kort och visa dessa plagg när dom levererats!

Tyvärr så är det ofta så att min fantastiska mamma får sy om kläder jag beställer då storlekarna ofta är otroligt missvisande. Jag menar, för det första är inte alla 180 cm långa, jag är 161. Så då kan ni tänka er att en klänning som sitter perfekt i XS på en 180 cm lång modell sitter många gånger så fel så jag bara vill gråta.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ost och kex och försöka swipa fram livets "moakille" på tinder som jag olyckligtvis råkade swipa förbi igår och nu kan jag inte släppa det💔 Vet egentligen inte varför jag har tinder då jag nästintill aldrig startar en konversation där, hittar människor sin soulmate på tinder? Har ni gjort det?

I vilket fall hoppas jag att alla haft en fantastisk måndag! Här får ni bilder från idag på mina två hjärtisar som förgyller varje ensam natt!

💋

Likes

Comments

-Något jag funderat över under en tid men inte tagit upp, så jag passar på nu!
Hur många har inte varit med om att man lyssnat på och/eller umgåtts med någon som upprepade gånger, kanske nästan varje gång man pratar eller umgås pratar skit om en annan vän?

Jag personligen har upplevt denna situation allt för många gånger och tänker varje gång att " den där vänskapen överlever nog inte länge till ". Men bara dagar efter ser man hur denna personen som suttit och spytt galla över den här s.k. vännen - kommenterar på dennes bilder eller umgås med den som om allt är picture perfect för att sedan sitta och snacka skit igen.

???????? - känner jag. Vad är detta för sätt att bete sig på? Om man såfort man inte umgås med den här personen i fråga sitter med andra vänner och lägger noveller om hur man konstant stör sig på den andre- Varför är ni ens vänner? Vad är en vän för dig? Gör du så mot mig och alla andra med i sin tur?

Absolut kan man vara oense om diverse saker eller uppleva att en vän betett sig fel i vissa situationer, men detta konstanta skitsnack som jag syftar på, det förstår jag inte. Jag förstår inte varför ni ens är en del av varandras liv? Ni kanske har känt varandra sedan barnsben men ni hade inte varit dom första att inse att ni växt ifrån varandra totalt och kommit till en punkt i livet då ni inte längre bör umgås.

Falskt är vad det är. Att måla upp en bild ytligt som tyder på att ni är dom där perfekta vännerna för syns skull för att sedan ösa skit över varandra bakom den andres rygg. Jag blir obekväm varje gång detta händer och det får mig faktiskt att själv ifrågasätta dennes vänskap till mig.

Säg vad ni tycker till varandra istället för att använda en 3e person som psykolog och ta konsekvenserna det innebär för att antingen lösa era problem eller gå vidare åt varsitt håll för det där är inte äkta vänskap och har ni otur kommer detta läckas ut från annat håll istället, så snälla, ta en minut och tänk efter den här soliga söndagen

💋

Likes

Comments

Livsstil, Personligt

Det här med att tycka om sig själv som singel kan vara jättelätt för en del men det kan även för en del andra vara riktigt svårt.
Den viktigaste människan att tycka om är dig själv, det borde i vilket fall vara det viktigaste för den enda människan du faktiskt inte kan fly undan är just dig själv.

Jag tror att ju bättre man är på att ta hand om sig själv desto lättare blir det att trivas som singel och ju bättre man är på att uppskatta sig själv desto mindre bekräftelse behöver man från andra. Detta tror jag även gör att man blir mer nogrann och tydlig med vad man behöver i en framtida relation, vilket kan bespara många dyrbara känslor som kanske annars hamnat hos helt fel person.

Jag gör allt för mig.

Så idag tänker jag stanna inne från regnet och passa på att lägga en ansiktsmask, skrubba mig i en varm dusch, göra en inpackning i håret, måla tånaglarna och raka benen- för mig. Något som fler borde unna sig. Senare ska jag träffa Andréa och igår hade jag en supermysig och rolig kväll hos Sofie innan jag gick ut en stund med Jesper.

💋

Likes

Comments