Hej hjärtan! Hur är det med er?
Idag har verkligen vart en berg-och-dalbana för min del. Mina tankar har snurrat fram och tillbaka mest angående min presentation imorgon. Jag är otroligt nervös över hur det kommer gå eftersom det inte känns som jag kan det helt och hållet.

Efter skolan gick jag och @anniedang hem till henne för att fixa lite grejer och därefter tog vi lite outfit bilder. Det gick rätt snabbt så när vi var klara gick vi till Espresso House där Johanna och @ebbamatildasatt. Vi strosade även runt lite på stan innan jag satte mig på bussen hem. Väl hemma pluggade jag bara fram till min träning. Nu har jag landat hemma i sängen igen och ska strax sova, så fort mina tankar slutar snurra!

Kram

Likes

Comments

Vardag

Dagens Outfit // En trött Ebba

Godkväll vänner! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra! Tycker det är så skönt att helgen äntligen är kommen. Jag skrev mitt sista prov nu innan lovet idag så nu har jag endast en kort projektvecka kvar. Provet kan ha varit det sämsta jag någonsin skrivit men det finns inget jag kan göra åt det nu, jag får helt enkelt hoppas på det bästa. Gick från skolan redan vid 14 då åkte jag hem till Ebba en stund för att hinna träffa henne innan hon åkte iväg över helgen. Jag stannade där i knappt 1 timme sen begav jag mig hem till pappa. Mamma hämtade mig där när hon slutade jobb och sen körde vi på några ärenden. Jag passade på att övningsköra lite, det gick helt okej men jag tycker fortfarande att det är lite klurigt. Nu har jag och resten av familjen placerat oss i soffan framför idol. Ska försöka lägga mig i tid för imorgon väntar jobb.


Kram

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon fina! Vaknade lite senare än tänkt imorse, eller röttre sagt jag låg kvar i sängen lite väl länge vilket resulterade i en lite smått hektiskt morgon but I made it. Sprang snabbt in på min systers rum för att krama henne hejdå eftersom hon ska till Dublin i några dagar. Är så avundsjuk! I skolan idag har vi en dress down day så alla går runt i mjukis vilket är väldigt ovanligt att se men väldigt mysigt, väldigt skönt också eftersom jag har en kort dag idag!

Kram

Likes

Comments

Vardag

Dagen idag har verkligen gått något otroligt segt för min del. Tråkig engelska lektion, händelselös biologi, obegriplig matte och onödig samhällslektion. Tankarna har även snurrat väldigt i mitt huvud idag och dagen har bara varit allmänt jobbig. På sista lektionen fick jag dock ett sms av postnord att mitt packet äntligen fanns att hämtas ut. Beställde en vinterjacka för någon vecka sedan som jag spänt har gått och längtat efter och nu har den äntligen kommit!! Den är så fin och så mjuk! Eftermiddagen har jag spenderat som bilden ovan visar, framför en hög med kemiplugg. Känner ändå att jag börjar få grep om det nu, mest tack vare min fina vänner som tar sig tiden att förklara allt för mig. Känns så skönt att detta är det sista provet innan höstlovet. Jag ska nog alldeles strax plocka ihop för idag och lägga mig i sängen istället, ska försöka somna i tid då det verkligen hade behövts.


KramLikes

Comments

Vardag

Måndag: Idag har det inte stått mycket annat än plugg på schemat. Eftersom jag var sjuk nästan hela förra veckan har jag hamnat lite back så idag har jag försökt jobba ikapp det jag har kunnat. Annars så har jag även packat och nu landat hemma hos pappa.

Tisdag: Hur dagen blir imorgon beror lite på hur jag mår. Om mitt halsont och hosta har försvunnit blir det både morgonträning och volleyboll på kvällen. Där emellan blir det plugg och även en föreläsning om studieteknik i skolan.

Onsdag: En otroligt händelselös dag, plugg och träning är det enda som står på schemat. Kvällen ser dock lite roligare ut då min syster kommer hem och äter hos oss.

Torsdag: Skola under dagen, plugg på eftermiddagen och volleyboll på kvällen. That's it!

Fredag: Fredag och helg, yes! Börjar dagen med tidig föreläsning och frukost på skolan. På kvällen tror jag att jag ska träffa lite vänner och bara hänga. Åker antagligen till mamma här för att underlätta för helgen.

Lördag: Jag börjar dagen med ett litet kort jobbpass på 3 timmar. På kvällen ska jag på födelsedagsmiddag hos finaste Ella vilket ska bli såå kul! Där emellan ska jag försöka slänga in lite träning också.

Söndag: Jag har frukosten på jobb och slutar strax efter lunch. På eftermiddagen ska jag ta det lugnt hemma och samla mig inför den kommande veckan.

Likes

Comments

Vardag

Igår kväll träffades jag och tjejerna hemma hos Elin för att ha en lite girls night eftersom vi inte haft någon på evigheter. Som tur var mådde jag äntligen tillräckligt bra för att ta mig ur sängen! Har endast lite hosta kvar nu och hoppas att den går över snart. Vi träffades, käkade, snackade massa skit och bara hade det trevligt! Bästa tjejerna!! <3


Kram

Likes

Comments

Vardag

Jag har nu äntligen landat i min säng framför Criminal Minds. Jag är lite smått sjuk så tror att jag strax ska försöka sova och förhoppningsvis vaknar jag upp pigg och kry imorgon. Efter skolan idag träffade jag Elin, Henke och Jesper en stund och pluggade i stan. Vid sju åkte jag oh tittade på mina tjejer som spelade match, så kul att säsongen är igång igen!

Hur mår ni idag?

Kram

Likes

Comments

Vardag

Hej hej och välkommen! Eller välkommen tillbaka kanske rättare sagt... Jag tänkte alltså ge det här med bloggandet ytterligare en chans då jag saknar det lite. Hoppas ni vill hänga med!

Kram

Likes

Comments