Hej! Igår städa jag hela mitt rum. Jag rensade alla mina saker och gjorde mer plats på hyllorna. Jag fixade även lite smarta organisation saker som kommer att underlätta i mitt rum i framtiden för att jag ska kunna ha bättre ordning, haha.

Den första saken är en hållare för pennor. Jag hade totalt tre paket som låg på en hög i bokhyllan. Det tog bara massa plats och såg inte alls snyggt ut. Därför valde jag att göra en sådan.

Jag gjorde såhär att jag först tog en petflaska och dränkte den i varmt vatten för att få bort etiketten. Sedan diskade jag den för att få bort limmet som var kvar från etiketten. Därefter torkade jag den och klippte den på mitten. Rekommenderar att ha en brödkniv att såga itu den med och sedan klippa snyggare med en vanlig sax. När det var klart fixade jag till den lite snygg och sedan var den klar!

Detta är mer ett lifehacks haha. Jag satte iaf lowbands (gummiband) på varje sida av mina klädhängare då kläderna ska slippa att ramla ner hela tiden som tex linnen osv. Bra tips!

Sista saken är jättebra att få bort småsaker med som ligger och skräpar i bokhyllan.

Jag gjorde den på så vis att jag tog en tom topslåda (funkar med villken plastlåda son helst) och sedan dränkte jag den med varmt vatten för att få bort etiketten. Därefter torkade jag den och sedan var det bara att fixa till den lite snyggare med pappers tejp ich lite klistermärken :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu är jag anmälld till två lokaltävlingar med Jamilia.

Den första tävlingen jag är anmälld till är en lätt D a:0 (omhoppning) på sotenäs ryttarförening den 18 Juni och den andrar den 8 juli då jag hoppar en lätt D a:0 och en lätt D+ clear roand.

Sedan däremellan funderar vi att åka på en pay and jump då det inte fanns några lokaltävlingar i närheten. Men pay and jumper anmäler vi oss efterhand då de inte är de viktigaste att anmälla sig i tid.

Så ser planen ut hittills så hoppas att ni kommer tycka det ska bli roligt att få hänga med.

Kram ❤

Likes

Comments

Gud villken mysig och lyckad lång helg det blev. ❤
Hela långhelgen (lördag -tisdag) var jag på min kompis (Claudia) land. Första dagen var vi och red på en av hennes medryttarhästar. Hästen var supersnäll och hög, haha. Vi red båda samtidigt första dagen i skritt. Andra dagen red vi igen samtidigt i galopp och tredje dagen fick vi rida var sin häst. Det var super mysigt och fatta vad snäll Claudia är som låter mig rida på hennes medryttarhästar. ❤ Bästa Cladde ❤
Vi cyklade till stallet varje gång och det var så mysigt ❤ En kväll gick vi även en kvällspromenad runt havet.

Gud vad mycket kul vi har gjort, vi har chillat väldigt mycket men även supat osv.

Det ända som blev lite failat var väl tisdagen då apelviken hade ett litet evenemang då man kunnde testa på olika vattensporter. Vi tyckte det inte var så himmla kul men vi åt en glass och sedan åkte vi hem igen, haha. Det var iallafall jättekul att hitta på något annat en vad vi hade gjort under hela helgen, fint var det också där.

Kram ❤

Likes

Comments

Dagens hoppträning gick i helhet jättebra. Vi hoppade en liten bana som vi sedan hoppade flera gånger för att få fler språng. Eftersom hon blir piggare desto fler hinder de blir under en bana.

Träning gick bra och vi satte äntligen kombinationen på vänster sida (de två lila räckerna) som vi har övat på de senaste träningarna då det har gått jättedåligt eftersom jag inte får igenom mina halvhalter mellan hindrerna osv. Idag fixade vi de dirket, allt satt perfekt. Sedan hoppade vi linjer. Då hoppade vi först från det lila räcket (de närmaste) till det blåa oxret. Det gick helt okej i början men när jag fick till min halvhalt i tid och satt ner i sadeln med hälarna nedåt funkade det perfekt. Sedan hoppade vi från det lila räcket längst bort till det gula oxret. Det gick bra men vi fick traggla väldigt mycket på halvhalterna. Vi övade också mycket på att jag inte ska tänka förmycket steget före då jag har väldigt lätt för att dirket när jag hoppar ett hinder ser/styr jag mot nästa hinder villket leder till att jag inte får igenom mina halvhalter i rätt tid och det blir rätt okontrollerat. När allt detta funkade bra satte vi ihop de till en bana.

Vi hoppade först från räcket längst bort till det gula oxret därefter det lila räcket (närmast) till det blåa oxret därefter kombinationen (båda räckerna). När allt funkade hoppade vi även det gula oxret och svängde in på kvartslinjen och sedan till det blåa oxret igen och in på kvartslinjen. Hoppas att ni förstod, haha.

Vi hoppade ca 80-85 då vi kände att vi inte ville hoppa högt idag utan istället hoppa lite fler språng då vi hoppade bana. Det var även första hoppträning efter vaccineringen så vi kunnde att vi skulle ta en lätt höjd för henne idag. 

Träningen gick bra och jag ska öva på att galoppera mer på kvartslinjerna då vi fick lite strul där idag. Jag ska även öva på att räkna galoppsprång för då är det lättare att samla ihop henne. Sedan ör det ju alltid saker som kan bli bättre så vi ska finputsa på fattningar och vägar osv. Annars är jag riktigt nöjd över Jamilia idag.

Likes

Comments

Brukar ni fira nationaldagen i Sverige? Jag brukar oftast inte göra något speciellt utan kanske äta en glass eller så men inga större saker. Brukar ni göra det och kommer ni att göra det idag?

Jag skulle jättegärna vilja gå någon gång på nationaldagen till Klädesholmen då det är sillens dag vilket betyder att det kommer att utser årets sill då. Detta evenemanget skulle vara kul att gå på någon gång men jag och Claudia ska förhoppningsvis till apelviken då det har ett litet event. Claudia visste inte om vi skulle göra det idag eller igår (måndag, detta inlägg är tidsinställt) men detta lär ni väl märka om vi gjorde det idag eller igår, haha. Där kan man i alla fall bada, surfa och en massa annat. Det ska i alla fall bli kul. Men ikväll åker vi hem igen till stan. :( Det har varit jättekul att vara här hos Claudia och detta vill jag gärna göra om igen. <3

Imorgon har jag träning igen men även studiedag så då är jag ledig hela dagen och kommer förhoppningsvis att tillbringa den med Jamilia. <3


Ha en fortsatt fin nationaldag <3

Likes

Comments

Hej!

Gud vad skönt att det snart är sommarlov. Förra veckan var sista hela veckan som vi hade skola. Visst är det skönt. Denna veckan har jag bara två dagar skola därför att jag har studiedag på onsdag. Sedan veckan efter har vi städdag i skolan på måndag och på tisdag har jag klassens dag om jag förstått rätt.

Planerna för veckan är att idag och imorgon har jag i alla fall hos Claudia. Sedan på onsdag har jag träning och sedan vet jag inte riktigt vad som är planerat.

Förlåt för ett flummigt inlägg men är fortfarande på landet med Claudia vilket betyder att vi inte har bra internet här och jag vill inte sitta och blogga när jag vill umgås med Claudia.

Likes

Comments