Blogged from my mobile

Hej!!
Här kommer lite update från se senaste dagarna..
i fredags hade barnen playdate så de skötte sig själva mestadels, men vi speedade mycket tid utomhus. Eftersom att det var så fuktigt ute så satte vi på vattenspridaren efter att de hade spelat basket i flera timmar! Det var blött exakt överallt. När barnen hade lagt sig och föräldrarna kom hem från sin middag kom Lise och hämtade mig så åkte vi till Azie för lite sushi med Kia och hennes kompis som var här på besök från Sverige. Ni kommer härdan efter hitta mig där för omg vilken god sushi!!! Nästa stop var Cheesecake factory för lite dessert, tog en snickers cheesecake, mums. Vi svängde även förbi deras amerikanska kompis en stund för att säga hej, det var kul att träffa lite olika människor här.

I lördags var jag ledig på förmiddagen så jag träffade Lise för en kaffe och vi åkte en sväng till King of Prussia där jag inhandlade en ny bikini. Den kom till användning redan samma dag då vi åkte till några familjekompisar när jag började jobba, de har en pool så där blev det en hel del badande. Det var skönt då det har varit väldigt varmt här de senaste dagarna. På kvällen lagade vi våra egna pizzor när föräldrarna var iväg och sen skulle barnen sova.

Eftersom att jag är ledig på söndagar så har jag spenderat dagen i en solstol, det behövdes haha. Jag har inga mer planer idag än att träna och sen övningsköra ikväll! Det ska bli såååå skönt att kunna använda bilen själv #bortskämd haha!

Imorgon börjar barnens camp och det innebär också att mitt riktiga schema börjar, ska bli riktigt skönt med rutiner faktiskt för jag har inte haft koll på något denna veckan.

Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229