eftersom det bara var begränsad åtkomst av wi-fi på hotellet blev det ingen bloggning. Jag har iallafall haft en helt underbar vecka med de bästa! Istället för att jag ska lägga upp alla bilder här så får ni helt enkelt gå in på Stinas blogg där alla bilder finns! staystrong.devote.se gå in där för att se hur veckan sett ut!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är vi påväg! Framme i Turkiet senare idag.


Likes

Comments

dagen idag kommer gå åt till att packa och göra allt klart för resan imorgon. ska även träna Pynk ikväll. Gårdagen bestod av ridning med Emmie eftersom hon ska passa Pynk nu när jag är iväg. Åt sedan middag med la familia, vi kollade också fotboll. Robert sov hos mig igår men åkte tyvärr tidigt idag :( saknar honom redan men det är väl bra att göra det ibland antar jag..
Jaja, nu ska jag äta frukost. Hörs.

dem bästa som finns.

Likes

Comments

varit barnvakt åt lilfisen sen igårkväll tills nu. Dock fick jag lite hjälp av Stina och Robert idag så att jag kunde trimma Pynk. Hon tjabbade i början men kändes riktigt fin i slutet!

Nu ska jag och papi åka till hoby för att bygga terräng hinder..åker sedan hem till Robert för thaimat!!!
Likes

Comments

Livet leker! firade in lovet, Roberts 18 års dag och hans körkort igår, super! Sista veckan i skolan nu va jobbig därav ingen bloggning. Idag har vi tagit de lugnt och grillat 😍 nu ska vi åka hem till mig, Pynk ska jobbas i padocken. På fredag åker jag, Ellen och Stina till Turkiet!!!

Kärlek.

Likes

Comments

va super trött när vi kom hem igår så var tacksam när mamma sa att hon ridit Pynk en lång runda. Kvällen bestod av god mat och gladiatorerna men Robert och familia. Vaknade idag med huvudvärk och den har hållt i sig. mamma och jag har iaf ridit en lång runda och lagat god mat som jag ska äta nu. bara en vecka kvar i skolan sen är de lov och då bär de av till TURKIET!!!!!

lördagens frukost <>


Likes

Comments

vaknade tio i 8 och kunde inte somna om så nu ligger jag här och väntar på att Robert ska vakna..gårdagen var helt perfekt och hjärtat blev nöjd med presenterna :)
Idag har vi inte riktigt bestämt vad som händer så de får vi se sen. Snart ska jag iaf få äta lite hotellfrukost!!!!

kvällens.
Likes

Comments

yes, en dag på väla är avklarad och jag hittade lite som jag kan visa senare. nu är vi på hotellet och ska snart bada, ikv blir det god mat och mys.
Likes

Comments

nu är vi påväg till någonstans, haha. åt supergod frukost imorse medans Robert öppnade paket. Men jag hör av mig när jag kan skriva vad vi ska göra!

Grattis på din födelsedag hjärtat, älskar dig!!

Likes

Comments

sitter i stallet, hovslagare är här. kollade väggas musikal idag, super! mamma och jag löshoppar hästarna när vi är klara sen åker jag till Robert eftersom han fyller år imon.Hej Pynk.

Likes

Comments