Vill inte skriva inlägg bara för att man måste.

Hej på er!

Nu har jag varit oaktiv ett par dagar och det är för att jag har haft jätte mycket att göra i skolan.
Idag är sista dagen som jag läser medicin 2 så vi har haft mycket inlämningar, kompletteringar och seminarium nu på slutet innan dom ska sätta betyg på oss.
Idag så har jag betygssamtal så hoppas på att man får ett helt okej betyg iallafall, det är alltid lika spännande att få höra vad dom tycker att man har lyckats bra med och vad man behöver öva mer på.
Barnen har också varit sjuka, snoriga och förkylda så därför har dom inte kunnat vara på dagis så mycket men denna veckan har dom återgått till dagis igen för nu verkar förkylningarna vara borta och det känns som våren är på väg.
Jag börjar snart kursen akutsjukvård som håller på till efter sommaren och sen så fortsätter den efter sommaren med praktik så det kommer nog bli roligt och spännande tror jag.


Jag har inte heller haft motivationen till att skriva eftersom allting har känts så himla stressigt med sjukdomar och mycket i skolan.
Ska jag skriva ett inlägg så vill jag göra det för att det är kul och för att jag känner för det. Jag vill inte skriva ett inlägg bara för att jag måste utan vill att det ska vara genuint och ärligt.

Idag har jag iallafall en ledig dag från skolan så jag tänkte att vi skulle passa på att ta oss iväg till Leos lekland och bryta vardagen lite grann. Anton och Leon har varit där tidigare men det är första gången för Milo så det ska bli spännande att se vad han tycker om det.


  • 38 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Helt rätt man ska inte skriva ett inlägg bara för att man måste skriva ett. Fina bilder. Va jobbigt med sjukdomar, hoppas ni slipper dom ett tag nu och att ni får vara friska

nouw.com/2barnsmammaochfru