Mer snö igen?

Igår så var backen där barnen brukar åka pulka bara gräs och jord eftersom det fanns så lite snö kvar så hade barnen åkt bort all snö i pulkabacken.
Men vad vaknade man upp till imorse? Jo det ska jag berätta.

När jag vaknade imorse så var det fullkomligt snökaos och det var helt vitt på marken igen. När vi satt och åt frukost så kom plogbilen och plogade men det är minst lika mycket snö nu igen eftersom det har snöat hela natten och hela dagen. Det kommer säkert fortsätta att snöa ett bra tag till också.
Jag hade iallafall tur att jag pluggar hemifrån just nu eftersom bussarna inte heller gick imorse på grund av all snö och det går knappt att släpa runt vagnen i all denna snö så nu får det bli pulkan ett tag framöver.

Jag känner dock att om det ändå ska vara kallt, finnas lite snö och inte bli vår så kan det gärna få snöa för min del då kan barnen iallafall åka pulka och ha roligt ute i snön.
Jag tar hellre snö framför slask faktiskt.

Jag lämnade barnen på förskolan vid 09.00 sen har jag pluggat och förberett mig för en redovisning som vi ska ha nästa vecka så nu ska jag sätta på lite lunch åt mig iallafall.

Vad tycker ni om snön? Är ni trötta på snön ännu?

  • 55 visningar

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Tycker det är så mysigt med snö! Speciellt nu när man pluggar på distans och slipper tvingas ut i den, utan man går ut när man känner för det - haha!

nouw.com/nellielillskog