Jag saknar dig.

Hej just nu skulle jag egentligen ha tränat men jag är sjuk igen och har varit det väldigt länge vilket är synd eftersom det är tävling snart och så men när jag är frisk så ska jag kötta på igen. Jag är förkyld och har väldigt ont i halsen och lungorna och haft det ett tag nu men hoppas att det blir bra snart, men det är inte bra att träna när man är sjuk, så har min älskling vart här en stund idag. Jag och mamma har även vaccinerat Akke mot rabies så han kan resa med till Danmark i Juni, vi ska till badlandet Lalandia så har fixat pass och rabies vaccin till Akke.
Tänkte också rekommendera en film som jag gillar starkt. Jag saknar dig heter den, filmen handlar om två tvillingar och den ena blir påkörd av en bil och så handlar det om livet efter det.
Jag känner igen mig väldigt mycket i filmen då jag hade en nära vän som begick självmord och hallucinerade väldigt mycket efter den tiden att han hela tiden var med mig och att jag på något sätt kunde kommunicera med honom, det tog mig väldigt lång tid innan jag faktiskt förstod att han inte fanns med mig längre och jag saknade honom enormt mycket den första tiden och gör det än idag fast sorgen har lagt sig mycket och jag förstår faktiskt att han är borta och att han aldrig kommer tillbaka och det som mest ont är att inte få se han le och skratta mer eller att inte få höra han säga till mig att saker och ting kommer bli bra, det är nog det som svider mest.
Men filmen är riktigt grym sorglig men riktigt bra.

Gillar

Kommentarer