Det ser ut som att det kommer bli en bra dag.

Godmorgon på er!

Nu känns det verkligen att våren är här, solen lyser ute och jag är helt säker på att det kommer bli en bra dag trots att barnen har en lång dag på dagis.
Igår så skickade jag iväg resten av alla traderapaket som jag har sålt, det var cirka 50 paket som skickades iväg igår så det är verkligen så skönt att ha blivit av med det samtidigt som grejerna kan få leva vidare hos någon annan. Det är det som jag tycker är det roligaste med second hand att man slipper slänga massa saker som andra kan ha nytta av.

Idag så har jag skola på eftermiddagen och vi ska prata om diabetes så det kommer nog bli ganska spännande tror jag, hoppas på det iallafall!
Igår så var jag i skolan och gjorde en muntlig redovisning och jag pratade om tarmvred men det gick iallafall bättre än vad jag hade trott då jag inte är jätte mycket för att prata framför grupp men har förbättrats enormt på det så jag är stolt.

Jag tänkte att när barnen slutat dagis så ska vi ta ut cyklarna så barnen kan få cykla en stund på dagis innan middagen.

Hur ser eran dag ut?

  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer