Det här är jag!

Hej på er äntligen så är jag tillbaka efter ett långt uppehåll och det har varit för att det har varit ganska mycket saker just nu som har hänt och påverkat oss.
Först så har det varit sommar och då har vi bara velat umgås och vara med varandra.
Jag har också börjat plugga i April och tanken var att jag skulle läsa i klass men pga. coronan så läser vi blandat så ibland är vi inne i skolan men oftast så är vi på nätet. Jag trodde verkligen inte att jag skulle fixa det då jag inte är så himla rutinerad och gärna fastnar i annat när jag pluggar men det har gått riktigt bra ändå.
Jag läser till undersköterska på Studium i Göteborg och trivs som fisken i vattnet. Tycker det är intressant, spännande och riktigt roligt.
Utbildningen startade i April och jag är klar i November nästa år så den kommer hålla på i ett och ett halvt år men nu så är det ju bara ett år kvar så det är bara att kämpa.

För er som inte har läst min blogg innan eller er som känner att ni vill veta lite mer om mig.
Jag heter Moa och är 22 år gammal. Jag är bosatt i Göteborg tillsammans med mina tre barn, Anton som är 4,5, Leon är 2,5 och Milo är 1,5.
Vi har också en hund som heter Nalle han är en japanese chin och är ca 11 månader gammal.
Jag har också en pojkvän som är bosatt i Borlänge och som är pappa till mina två små medans min äldsta son har en annan pappa.
Min pojkvän är 26 år gammal och kommer också synas här på bloggen lite då och då.

Mina intressen är bilar har en chevrolet caprice och en 240 sen så gillar jag också att åka på olika utflykter och hitta på saker tillsammans med barnen.
Innan jag fick barn så tyckte jag väldigt mycket om att träna då tränade jag ca 5 dagar i veckan och det var mestadels kampsport eller gym. Nu tränar jag knappt alls mer än att jag försöker vara ute och gå lite då och då när det finns tid över.

Jag jobbade också extra som croupier men är nu tjänstledig på grund av att det inte finns så många pass just nu men det är ett jobb som jag verkligen trivs med.

Har ni några frågor om mig, barnen eller något annat så är det såklart bara att fråga.

  • 129 visningar

Gillar

Kommentarer