Dagens planer.

Hej på er!

Dagens planer är faktiskt rätt många och det är mycket jag ska hinna med.

Niklas gick och lämnade barnen idag för att jag skulle hinna öva lite på min muntliga redovisning som jag har klockan 10.00 och jag ska prata om blindtarmen och blindtarmsinflammation.
Klockan 13.00 så ska jag iväg på jobbintervju som personlig assistent, det är faktiskt lite nervöst då jag inte har varit på så många jobbintervjuer innan men bara jag tar det lugnt så kommer det nog att gå bra.

När jag är klar med jobbintervjun så kommer Niklas och barnen och möter mig för då ska vi ner till Partille centrum och lämna över lite grejer som jag har sålt.
Sen blir det kanske leka på någon lekplats på vägen tillbaka.

Niklas ska baka bullar idag, jag tycker verkligen det är så tråkigt att baka just bullar allting annat går bra men bullar är något jag inte tycker om att baka så då är det verkligen toppen att Niklas kommer och bakar bullar så jag slipper.
Han brukar baka rätt mycket bullar på en gång så jag kan frysa in och ta fram om man ska iväg på någon liten utflykt eller så.

Det är egentligen det här som ska göras idag, jag har inga fler planer ännu iallafall men sen så får man se vad som händer.

  • 60 visningar

Gillar

Kommentarer

Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Hoppas du hinner med allt som ska göras idag! Ha en fin dag 😊
nouw.com/jopphejjdihejjda