Äntligen känns det som vår!

Äntligen så börjar det kännas som vår trots att vissa dagar är varmare än andra så är det ändå ljusare utomhus vilket jag tycker är väldigt skönt.
Nu är den mörka tiden förbi och vi går mot den ljusare tiden på året.

Man märker att det är vår eftersom det är ljusare om kvällarna, varmare utomhus och man behöver inte ha lika mycket kläder på sig.
Det känns som att jag blir mer villig att gå ut när det är ljust ute, man blir liksom mer positiv till att spendera dagarna utomhus.
Jag tycker det kan vara roligt att gå ut på vintern om det är snö och man kan åka pulka men annars gillar jag inte all slask, regn och det kalla vädret.

Äntligen så är jag klar med två kurser till i min utbildning vård och omsorg och denna veckan ska vi få betyg på dessa två kurser vilket känns spännande och nervöst.
Nu är man verkligen i slutspurten och har inte mycket kvar att läsa, jag ska läsa medicin 2, akutsjukvård och gymnasiearbetet men sen så är jag färdig undersköterska vilket känns så sjukt gött.
Äntligen typ, det har varit riktigt tufft för mig att plugga när jag inte suttit i skolbänken på fyra år och dessutom så har jag haft mycket sjuka barn hemma men det har bara varit att köra på ändå och nu är det inte långt kvar!


  • 41 visningar

Gillar

Kommentarer

Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Det är underbart när det går på rätt håll med ljuset och så småningom värmen 😊😍

nouw.com/jopphejjdihejjda