Header

Hejsan på er!
Jag har skaffat en iPhone 6 guld! Och den är så bra! Jag rekommenderar verkligen den. Jag har haft den nu i 4 dagar och den är super bra! Iphone har väldigt bra kamera tycker jag! Jag skulle inte kunna ha en bättre mobil! Den Är Så Bra !

Det kommer komma fler inlägg denna vecka

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla! Nu är jag tillbaka!
Jag och min mamma har köpt en häst tillsammans. Det är ett halvblodssto på 1,60 mkh hon är en fux med bläs. Hon heter Santa! Santa är jättesnäll och trevlig att rida. Vi fick henne för 4 veckor sedan. Hon står i berga i ett privat stall. Hon står där med i valack och en ponny. ( men ponnyn ska flytta snart) vi skulle egentligen inte köpa någon häst. Vi skulle bara titta runt på hästar och provrida kanska många innan vi bestämde hos. Men vi hann bara provrida 2 så blev det den andra och det var Santa! Jag är jätte glad att vi har henne! Det kommer ett inlägg imorgon också! Kram

Likes

Comments

Hejsan.
nu har jag skaffat en till hund! och det är rasen Schäfer. Han heter Tudde! jätte gulligt namn. Han är just nu 2 månader gamal. Så jag får börja träna honom på volt när han är 6 månader och börja träna hoppning med honom när han är 1år. Så det ska bli kul. kram


Likes

Comments

Hejsan! jag har haft uppe håll med att blogga på sommarlovet! men jag hur mycket att berätta som helst!
Vi kan börja med att jag har Fyllt år den 5 augusti det var jätte rolig vi åkte på restaurang och åt och det var jätte gott. Sedan var vi på Grönan för någon vecka sedan! Det var super kul. Vi träffade Samir och Viktor! Dom spelade där på sommarkrysset. Så det var roligt. Sedan har ridskolan kommit igång och det är kul. hästarna är väldigt pigga äter det har gott på sommar bete. Och igår så köpte vi en ny bil!! En Volvo som är vit. super snygg. Men det är så min sommar ungefär sett ut denna sommar 2015! Det har varit den bästa sommaren. kram på dig


Likes

Comments

Glad midsommar på er alla!
Jag har ridit på morgonen! Perfekt start på dagen. Sen kom jag hem och tog ett bad satte mig i soffan och titta på lite tv. Sedan kom gästerna vi skulle aa över. Nu har vi precis ätit jordgubbar och glass med grädde och maränger:) Kommer säkert något inlägg på Söndag det är du jag ska rida Fiona igen:)
Kram Moa 💓 💓

Likes

Comments

Hejsan alla!
Sommarlovet har precis börjat. Jag har flyttat till Sorunda. Jag och min familj flyttade in i lördags. Mina grannar har hästar. Ena hästen heter Fiona. Jag rider den hästen 2-3 dagar i veckan. Jag får rida den hästen för att min mamma känner henne! Tänk att sommarlovet precis börjat och det är redan det perfekta sommarlovet.
kram Moa


Likes

Comments

Hejsan! Idag är det söndag och det betyder Skola imorgon! i fredags så red jag Destiny! och det gick jättebra. Vi hade dressyr. jag red henne för första gången. Så det var roligt. Så här kommer någon bild!

Likes

Comments

Hejsan alla!
I lördags och Söndags var det Marknad här i ösmo! Jag fick med några kompisar! jag köpte som sagt lite saker på marknaden! Först köpte jag ett Samsung skal & En beige väska & Ett par rosa solglasögon och som sist en vit klänning. Jag blev jätte nöjd med sakerna och jag använder nu skalet på min mobil det är ett plånboksskal. Som är lite svart,vitt & rosa! jag är iallafall jättenöjd! men här kommer några bilder på sakerna jag köpte:)
Kram Moa ❤
Likes

Comments

Hej alla! Igår red ju jag! Och jag red Cumini ingen:) Men han var faktiskt väldigt duktig på hoppningen idag! Vi hoppade från 45-60cm högt:) Och idag var det ju Ösmo Marknad men jag kommer prata lite om det sen i ett annat inlägg som kommer imorgon:) Kram Moa


Likes

Comments

Hej alla.
Om ni undrar så har jag inte färgat håret brunt igen. Det är bilder jag har tagit för en vecka sen! SÅ ni vet:) idag är det ridning och jag vet inte vilken häst jag ska få rida:) men här kommer några bilder!
Kram Moa
Likes

Comments