Det man aldrig tror händer

Personligt

Den 24 augusti i år hände det som man aldrig tror kommer drabba någon i ens närhet. Min farmor och farfar var med om en allvarlig bussolycka i Finland. 4 stycken av 22 människor dog i den olyckan och min farmor var en av dem. Det finns inte på världskartan att något sådant ska hända, det är ofattbart. Det går inte att förstå och jag begriper inte hur jag någonsin ska kunna acceptera att det faktiskt har hänt, att min farmor inte finns längre. Jag kommer aldrig kunna se eller krama om henne igen. Jag kommer aldrig kunna åka till henne på juldagen och äta hennes goda julmat som vi alltid gör, varje år. Det finns så många saker jag aldrig mer kommer kunna göra. Jag var inte redo för det här, jag var inte redo för att behöva ta farväl. Vi skulle ju ha så många år fler tillsammans.

Vissa dagar svämmar alla känslorna över. Jag är så otroligt arg, ledsen och besviken. Det är oerhört svårt att hantera allt det här, men jag försöker ändå göra mitt bästa för att dagarna ska bli så bra som möjligt. Jag vet att farmor hade velat det. Min farmor var en godhjärtad person som var otroligt mån om andra och ville deras bästa. Hon var en riktig glädjespridare, alltid ett leende på läpparna. Hon tyckte om att sjunga och gjorde även olika slags hantverk. Har bland annat en halsduk, ett tennarmband och en mugg som hon har gjort och det är några av mina mest värdefulla saker jag äger. Muggen hann hon tyvärr aldrig ge till mig personligen men jag är otroligt glad över att hon hade hunnit göra den färdig innan hon gick bort. Det allra bästa med den var att hon hade skrivit farmor på den också.

Livet är så himla orättvist men nu har himmelen fått världens finaste ängel. Jag hoppas att du har det bra där uppe farmor, jag saknar och älskar dig <3

  • Personligt
  • 1 007 visningar

Gillar

Kommentarer

Tiina
,
kram <3