• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw


Hej på er!

Har idag rensat ur hela min garderob på kläder som jag inte passar i och sådant jag inte tycker om. Känns som att man ändrar sin klädstil varje månad typ så har lite ångest över alla de inköp jag gjort den senaste månaden. Dock finns det alltid någon som har nytta för kläder vilket gör att man självklart donerar plaggen.

Samtidigt som jag sitter och skriver tittar jag på "vår tid är nu" som har blivit lite som ett beroende. Tycker att den serien har fruktansvärt bra skådespelare och att handlingen i sig är spännande att följa. Har säker sett om serien 6 gånger eller något för att vara säger på att jag sett ALLT.

Kram.Typ favvotröjan just nu hehe


Likes

Comments


Hej på er!

Emma köpte sig visst en spegel idag. Sjukt fin var det. Blir väldigt intresserad av att köpa en jag med men har verkligen inte plats på mitt rum. Alla väggar är upptaga tyvärr.

Idag har jag jobbig träningsverk som skall få följa med på ännu ett pass på 30 minuter. Men sjukt kul ändå när det värker i bena.

Ooooch imorgon börjar skolan. Jag är oförberedd både mentalt och fysiskt. Men hoppas allt blir bra ändå!

Kram!

Likes

Comments


Tre tepåsar samt farinsocker är det som gäller om mitt te skall ner i magen. Ibland går det att skippa den delen med socker men INTE antalet tepåsar.

Jag börjar som vanligt känna av förkylningen allt mer och mer och allt kommer i samband med träning.. Så sjukt irriterande. Det är som om det är menat att jag ej skall träna hehe ;)

Kram.


Likes

Comments


Hej på er!

Sushi idag igen, men annorlunda rullar. Gott men inte lika gott som dom i Uddevalla eller dom som är i centrum i Strömstad. Ibland måste man testa nya bitar också hehe.

Ikväll blir det 30 minuters träningspass, önska mig lycka till.

Kram.Min fina fina vän Emma!

Likes

Comments


Jag vet vad ni tänker om nyårslöften. Att det bara är trams som ändå inte kommer hållas eller att man borde ha mål hela tiden och inte bara när ett nytt år startar. Jag har också varit den som kritiserar och som själv aldrig haft något nyårslöfte. Det berodde nog på att jag egentligen inte ville vara som alla andra.

Min syn kring det här med nyårslöften har ändrats. Jag tycker att det är fina löften. Om ett nyårslöfte kan inspirera någon till att ändra, börja om, avsluta eller inleda nya mål tycker jag det är fint. Nyårslöften är fina. Jag ser ingen anledning till att kritisera människor som får inspiration till att ändra sin vardag eller stärka sin gemenskap med andra människor. Om det är ett nytt år som krävs för att finna inspiration till sina löften så är så det får bli.

Jag har funderat länge på vad som jag tycker är viktigt i livet. Tankarna har färdats fram och tillbaka kring att ta tag i träningen - träning är nyckeln till ett friskt och blomstrande liv sägs det. Fast samtidigt så vet jag om att träningen är något som kommer komma och gå hela tiden för mig. När jag tänker vidare kommer jag fram till att jag skall spara pengar. För om man sedan i framtiden har mycket pengar kommer man att kunna göra så mycket mer i livet. Men den tanken lockar mig inte speciellt mycket. Pengar kommer också att komma och gå, mer eller mindre.

För mig är livet en speciell gåva. En fruktansvärt fin gåva. När jag då tänker efter på vad som är viktigt i livet är mitt svar att få leva.

Därför har jag valt att från och med nu bli månadsgivare till cancerfonden. Jag har även som mål att donera mitt blod, som jag egentligen är livrädd för.

Cancer är ett ofrivilligt val som påverkar många människors liv, påverkar människor från att leva. Att stödja cancerfonden, tycker jag, är något av det viktigaste jag vet. Och om mitt blod skulle kunna rädda en människas liv hade jag aldrig valt att värdesätta någonting annat.

Var med och bli månadsgivare du med!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Inatt har varit en urusel natt, så som alla andra mörka timmar har varit i några veckors tid. Jag sover knappt längre, det bara går inte. Jag ligger vaken och tänker. När jag tänker blir jag rädd. Inte bara för monster i garderoben (hihi) utan för vad som skall hända den dagen jag vaknar på. Jag vill liksom inte missa något som kanske händer om jag blundar och somnar. Det låter knäppt, jag vet.

Två dagar kvar tills att skolan börjar igen, fy alltså. Endast 6 månader kvar.

Kram.Ibland känns det som att jag är den enda på hela jorden som tycker om svamp till ALLT. Alltså jag bara älskar det. Till min äggröra, i pasta och ris, till mackan, i soppa eller bara äta från en skål. Totalt älskar.


Likes

Comments


Hej på er!

Hoppas att denna söndag har varit en bra söndag för er. Att ni har tagit hand om varandra och er själva, det är otroligt viktigt att må bra. Vare sig om det är utomhus, inomhus, ensam eller i ett sällskap så är det viktigt att göra det som känns bäst för en själv.

Min dag har spenderats utomhus på Saltö tillsammans med vandring och fika. Fikat var själva höjdpunkten för själva vandringen hehe. Älskar att vara ute i skog och vid stränder. Känslan är obeskrivlig.

Kram.Fina lillasysterDet var till en början en ljus eftermiddag som sedan ledde till en solnedgång.
Moa Hansson


Likes

Comments


Kvällen avslutades i en mysig och mystisk känsla. Efter att man har suttit ned i en biosalong tillsammans med en skräckfilm blir man rätt spänd i kroppen. Det var många gånger man hoppade till när det kom oväntade jump scares lite här och där i filmen. Den var förvånansvärt bra skulle jag säga. Dock lite oklar när det kommer till vissa delar i filmen, men annars var den väldigt bra. Blev lite extra kramar med Ida under filmens gång kan man säga haha.

Ha en fortsatt fin natt.

Kram.Ett gott skratt förlänger livet sägs det. När man omger sig med vänner som ger glädje och energi blir det meningen med livet. Tack för att ni är ni och för all kärlek ni sprider. Love you.När man går på bio vill man klä sig, för det mesta, i endast bekväma kläder. Jag valde därför att ha min Long Knit Sweater från nelly.com som tyvärr är slutsåld. Annars hade jag beställt likadan i färgen rosa också.Likes

Comments

Moa Hansson@mikaelsdottern