Jag kommer blogga varje fredag!! Pusssss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så var det en riktigt bra dag, men det vart sorlig i slutet ..
Det gick as bra på alla lektioner och det var faktiskt kul på varje lektion vilket jag inte direkt brukar tycka..
Idag skulle vi ha halloween tema i skolan, men efter den tragiska händelsen i Trollhättan på skolan så var allt tvunget att ställas in då det vart ganska otäckt med att han utklädnad..
I slutet på dan hade vi fika med vår mentor för hon hade sin sista dag på skolan idag då hon sagt upp sig, och det var ganska jobbigt att säga hejdå :/ men vi ska få en ny lärare som heter Albin, hoppas verkligen på att han är snäll & inte så himla sträng..
Ungefär de som hänt denna fredag, hoppas ni har haft en underbar fredag, puss

Likes

Comments

Jag har verkligen världens bästa vänner. Dem får mi att må så bra, det går inte ens att förklara. Att gå en dag som sjukling som en dag som denna, och inte få träffa mina vänner är fett jävla tråkigt. Mitt liv utan dem hade varit sämst. Och alla mina vänner är lika mycket värda, och jag tycker om dem alla lika jävla mycket <3
Kom ihåg att vara försiktiga om varandra, och ta hand om varanda.
(Inte alla av mina underbara vänner på bilderna nertill, men några av dem) <3

Likes

Comments

Det är verkligen inte kul att stanna hemma från skolan! Men ibland kan det vara lite skönt att komma ifrån allt stress & så. Just nu ligger jag i sängen och har precis ätit glass och tittat på paradise hotel. Hoppas ni får en fett bra tisdag! Puss

Likes

Comments

Har inte haft någon tid som helst att blogga då jag haft stressigt med skolan & med plugg & så. Men nu har det lugnat ner dig lite så kommer verkligen försöka blogga när jag kan, och ska verkligen försöka få ut inlägg varje dag! Lite bilder från idag när jag var med min närmsta vän Angelina ❤️

Likes

Comments

Nu jäklar kommer jag igång med bloggkungen igen!! Kommer försöka lägga upp varje kväll !
Puss & kram ❤️ (lite bilder där nere från när jag inte bloggat!)

Likes

Comments

Idag var min dag verkligen riktigt bra!!
Började med att jag gick upp runt 12 heh..
Sen åt jag lite frukost, och efter det åkte jag och min familj och badade i "Vad" som det heter, det ligger bort mot Sala, jättefint ställe med klarblått vatten men då dock är det väldigt mycket fiskar, och dem är verkligen inte rädda för nått och jag typ är jätterädd för fiskar så ja..
Men där låg vi från ca 13.00 - 17.00
Efter det åkte vi till gideonsbergsgrillen och köpte mat, sen åkte vi hem, käkade, och sedan for jag & min underbara mamma till stallet, där fixade vi allt.
Och sedan hoppade jag lite med min fina häst, fick det tyvärr inte på bild eller video men det gick jättejättebra!
Efter det åkte vi hem i stress för mamma skulle åka och jobba för hon jobbar natt.
När jag kom hem hoppade jag i badet och har legat där tills nu, älskar verkligen att bada!
Hoppas eran lördag har varit perfekt så kommer ett nytt inlägg imorgon kväll, puss & kram <3

Likes

Comments

Hej alla fina människor, jag har inte kunnat blogga på ett tag för att jag har inte det bästa internet hemma just nu, så det är lite segt hehe.. Men jaja, kommer komma så mycket sen när mitt internet blivit lite bättre, hatar att inte få blogga :( men aja, hoppas ni haft det bra och får en fortsatt bra måndag, Puss & kram <3
(Lite bilder nu från tiden jag inte har bloggat)

Likes

Comments

Igår var jag & Julia ute på landet hos min farmor!! Det var så mysigt ❤️❤️ hoppas ni haft det bra när jag inte haft tid att blogga!
Puss & kram

Likes

Comments

Vaknade runt 9 för att jag & saga skulle till kokpunkten idag, vi tog bussen vid kvart över 11 från Erikslund, och kom fram till kokpunkten vid 11.35, och vi var där och började bada vid 12, och gick ut från kokpunktens byggnad vid 19.00, så vi var där i 7 timmar haha!!
Sen kom jag hem, åt lite sen har jag bara legat i soffan!
Nu ligger jag och är påväg och sova!
Hoppas ni har haft en underbar tisdag, puss & kram

Likes

Comments