Vecka 37 genom telefonen

Leo 0-6 månader


I torsdags mötte vi upp Johanna för en morgonpromenad. Vi hann dock inte så långt förren vi bestämde oss för att gå in till stan och ta en kaffe istället. Efter lite shopping var vi dock mer hungriga så vi tog varsin smoothie från Kahls innan vi traskade hemåt igen. Så härligt med spontaniteten och en riktig långpromenad.


Sanningen fångad på bild. Bakom varje bild finns alltid ett och annat hårslit. Det här är anledningen till varför jag aldrig har nersläppt längre, men även med uppsatt lyckas Leo få tag på håret.


Leo har som ni kanske läst varit lite sjuk den här veckan. Förkyld. Så vi har gosat hemma massor. Lyssnat på musik, busat och skrattat (för där har det då inte märkts att han varit förkyld. Så skönt för honom att han inte besvärats så mycket av det) och sovit gott tillsammans. Min gos.


I onsdags fick den här mamman håret rejält uppfräschat! Så. Himla. Skönt.


SER NI?! Jag kunde inte hålla mig. Jag var tvungen att ha en senapsgul tröja till den här lilla killen. Kunde inte låta hösten gå förbi utan att han skulle få ha åtminstone ett plagg av alla fina färger som finns på barnkläderna nu. Senapsgult. Rostrött. Brunt. Khaki. Så så svag för kläder med det.


Att få vara din mamma är det bästa som hänt 🧡


Hur fin är inte den här koftan? Gillar den så mycket och är glad att den passade även nu så att den inte hann bli för liten över sommaren. Det är min farbrors fru som gjort den.


Och i helgen har vi bland annat myst med Leos moster! Här är mina två favoriter 🧡

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Ser ut som en jättehärlig vecka!www.theresemolander.se
moahakansdotter
moahakansdotter,
Ja det har varit en fin en! 🤗👏nouw.com/moahakansdotter
Syster
Syster ,
Tack för en underbar helg <3
moahakansdotter
moahakansdotter,
Tack själv sys ❤️nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229