Vecka 35 genom telefonen

Leo 0-6 månader


Eftersom Leo somnar runt sju om kvällarna nu så får jag och Patrik chans till lite tid för varandra. Bara vi. Så himla skönt att bara kunna prata i lugn och ro och verkligen ge varandra 100% fokus. Här om kvällen satt vi en stund på balkongen, jag med en te i handen såklart.


Vår lilla skatt. Med risk för upprepning, finns det NÅGOT finare än ett barn som sover? Låttexten "det vackraste jag vet, är att se dig, när du sover" har fått en helt ny mening.


Netflix chill. Min tid till att se serie är när Leo håller på att somna bredvid mig, innan jag kan smita ut och göra annat.


En favorit-göra: att vara med pappa i köket och kolla på när han lagar mat. Då händer det saker hela tiden och det gillar vi!


I fredags var det som sagt premiär för babysimmet! Leo var så nöjd och glad och plaskade. Skönt att slippa skriket som mamman trodde skulle komma, MEN det var ju 33 grader i vattnet så det var ju luuugnt. Så mysiga fredagar vi kommer ha med detta nu i höst!


Elin & Liam är i samma grupp som oss!


Bara en massa massa bus! Älskling 🧡


En bild från i morse. Menyn för en perfekt söndag: pyjamas, långfrukost och mys.


Jag har gjort lite fruktpuréer till Leo idag också. Perfekt att frysa in portionsvis som han kan ha till gröten eller bara som det är till "lunch". Ni ser på lappen vad för olika sorter jag gjorde idag. Morot, äpple och bananpuré fick han vid lunchtid idag, det var super smarrigt! 🥕🍏🍌


Höstens overall! Tycker den är sååå himla fin. Den är alldeles för lång i benen, men annars sitter den bra. Storlek 68. Jag längtar verkligen SÅ mycket efter att kunna klä Leo i koftor och mössor och att han kan ha den här overallen. Än är det för varmt ute, MEN jag lär väl ångra att längta efter kallare temperaturer när vi har minusgrader och snö så jag ska inte längta för mycket. 🍁🍂🍁

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229