Tillbaka i rutin & koll på läget

Vardag


Hej på er!

Det känns som att det var länge sedan jag sist skrev här inne. Så här liksom. Livet har gått i ett och det som fått dyka upp här inne har varit måndagslistor, vecka XX genom telefonen och så en massa från Cypern, studenter och bröllop. Känns som att jag inte riktigt varit så "vardagsaktiv", men så blir det när livet rullar på utanför sociala medier. För ett sådant finns ju också och det är ju trots allt det viktigaste.

Jag har börjat jobba igen & det känns bra. Försöker bara tänka att jag måste njuta av sommaren ändå och ta vara på alla lediga stunder till att göra mysiga saker med familj och vänner. Patrik har gått på pappaledighet och varje dag känns numera som lördag eftersom han är hemma. Jag börjar sällan jobbet tidigare än 9 så vi har varje morgon en riktig mysig och långsam morgon tillsammans. Fantastiskt!

Jag skrev ju ingen måndagslista i måndags, tänker att vi sätter igång med det på måndag igen! Men den här veckan har bestått utav jobb, komma tillbaka till vardagen efter semester, bocka av to do's och uträtta ärenden. Jag börjar nu känna att vi kommit hem igen och är inne i vardagen!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229