Sex filmtips att se under de dagar man är inomhus II

Tips

Science fiction | Apornas planet 1 (revolution)
Handlar om en forskare som försöker få fram ett botemedel mot Alzhelmers sjukdom, och gör då tester på schimpanser innan det är klart för människor. Schimpansen som de testar på utvecklar en stor intelligens men forskarna tar död på henne efter att hon blivit galen. Det visade sig däremot att hon bara ville beskydda sitt barn. En av forskarna tar hem schimpansbabyn Caesar, som visar sig fått de utvecklade generna från sin mor, och visar en stor intelligens som överträffar människans.

Action | Apornas planet 2 (uppgörelsen)
I denna film har nästan alla människor dött ut på grund av ett dödligt virus. Några få överlevare finns och de söker sig ut i skogen för att hitta en ny energikälla. De stöter däremot istället på en flock intelligenta apor som leds av Caesar. De sluter en avtalad fred, men de är snart påväg mot krig, mot varandra.

Dessa filmer är så galet bra, fina och vackra! De ligger absolut på min topp 5 lista.

Komedi | 22 Jump Street
Andra filmen där 21 jump street är den första. En komedi film där man skrattar sig igenom. Handlar om två poliser som får i uppdrag att lösa fallet om vem som är langaren, av en drog, på collage. De jobbar då under täckmantel genom att låtsas vara två killar som faktiskt går på detta collage.

Science fiction | The Maze Runner
Ett gäng ungdomar placeras i en gigantisk labyrint efter att ha fått deras minne raderat. Enda chansen för de att överleva är att hitta vägen ut. En riktigt bra film! Den är spännande och man blir helt fast och vill se vidare. Ingen film man stänger av med andra ord. Hehe.

Familjefilm | The Game Plan
En film som går under kategorin "Familjefilm". Handlar om den egotrippade Joe Kingman som spelar amerikansk fotboll. Han lever ett liv där ett barn verkligen inte passar in, men en dag knackar hans 8-åriga dotter på dörren. När den viktiga matchen närmar sig börjar Joe inse att det viktigaste att vinna inte är matchen - utan hans beundrare till dotter.

Action | Jack Ryan - Shadow Recruit
En action film som handlar om en ung kille vid namn Jack Ryan, som får ett jobb inom CIA som ska hållas hemligt. Han avslöjar den ryska planen att störta den amerikanska ekonomin genom en terroristattack. En bra film där man sitter på spänn genom hela filmen.​​


Klicka
HÄR för att komma till första delen av filmtips.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

nadia.kandil
nadia.kandil,
Game plan är så söt!!nadiakandil.com
kassy.p
kassy.p,
riktigt bra film tips!kasssandra.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229