Nya kompisar

Leo 0-6 månader, Vardag
Hallå hallå!


Igår åkte jag och Leo hem till @amandakarlssonsliv och hennes dotter Nova. Amanda och jag har länge följt varandra på sociala medier och igår träffades vi för första gången IRL! Fantastiskt roligt! Och vilken mysdag vi hade!


Efter den obligatoriska husesynen och lite mat till barnen gick vi ut på en långpromenad. Båda barnen somnade i vagnen så vi kunde helt ostört prata om alltifrån graviditet och förlossning till barns utveckling. En riktigt härlig runda trots att mina sköra fötter fick sig TRE vattenblåsor av de nya skorna.


Resten av dagen spenderade vi här. På en filt i skuggan. Där Leo låg och lekte med lite leksaker och Nova kröp runt med Amanda efter som räddade mååånga nävar med gräs innan de åkte in i munnen.


Vi fortsatte att prata om hus, flytt och områden i Kalmar. Jag verkligen NJÖT av att sitta i deras trädgård. Med barnen lekandes och vi som satt och pratade medan vi mättade magarna med tunnbrödsrullar. Jag hoppas verkligen att vi till nästa sommar har vårt egna hus med vår egna trädgård.


Två nyfunna vänner för mig och Leo. Och en riktigt härlig dag där fem timmar kändes som två. Vilken torsdag!


Nu väntas kräftskiva! Med tända ljus, kräftor, paj och gott sällskap så blir det nog en trevlig och mysig kväll. 🦐🕯

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229