När man plötsligt får ett sug...

Gravid


Hej på er! Hej bloggen!

Gud, det var bra länge sedan jag sist skrev ett blogginlägg. Men vad roligt att få göra det igen! Och jag tänker att jag börjar med att berätta hur det kommer sig att jag gör just det. Skriver ett blogginlägg.


Igår var det fars dag. Jag och Patrik bjöd över min familj på lite middag. Vi äter gott, både mat och efterrätt. Sitter och pratar när min syster kläcker ur sig "nu kan du ju börja blogga på en bloggportal för dem med barn!". Jag har tidigare, sedan i somras, fått höra från flera som undrar när jag ska uppdatera bloggen igen eller när nästa Instagram-bild kommer upp. Jag vet inte vad det har varit, men sociala medier har bara gett mig ångest. Samtidigt som jag känner att jag VILL lägga upp något. Det har varit en svår känsla det där ... men när min syster säger den där meningen igår så kände jag bara "yes!". Det dröjde inte 1 minut innan bloggen här på vimedbarn.se var startad och för första gången på väldigt länge känner jag mig taggad! Jag vill ju dokumentera min graviditet och min roll som blivande mamma. Och där är vad som är senaste nyheten i mitt liv. Jag är gravid.


21 augusti 2017 får vi två steck på stickan. 7+2 gången.


Till vänster: 5 oktober 2017. 13+4 | Till höger: första ultraljudet. 13+1


Till vänster: magen växer... 18+2 | Till höger: första fars dag för "dad to be" <3


Och de översta bilderna i detta inlägg är där vi är idag! I vecka 20 (19+1) med 48,2% av graviditeten passerad och med RUL imorgon. Livet är en lyckobubbla av barnvagn, kläder i liten storlek och rörelser inifrån <3

Med det sagt säger jag hej till ett nytt kapitel i livet, till en ny blogg och till er som läser detta!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229