My 2015, part one

Moa & Listor

· JANUARI ·

Jag startade 2015 med att åka till Barcelona några dagar med pappa. Det var en välbehövlig och rolig resa för bara oss två. Under januari köpte jag även min trådlösa fjärrutlösare (kan vara årets bästa köp, oj vad den har använts!), hade monopolkväll med några vänner, firade två år med Patrik, gjorde comeback i innebandyn för en match och fick några foton på ett härligt vinterlandskap.

· februari ·

Inledde februari med ett fotoprojekt här på bloggen - FEBPHOTOADAY, bosatte mig hos moster några veckor då jag skulle ha min praktik på Karlskrona City där jag bland annat gjorde ett Love Tree. Avnjöt en god Alla Hjärtans Dag-middag med Patrik samt sa hejdå till vår älskade Pamina som tyvärr fick lämna jorden.

· mars ·

Hade en minnesvärd kväll hos Lii tillsammans med moster och Frida, fotade söta lilla Agnes, hade tjejkväll hemma hos Lisa, sa hejdå till praktiken på Karlskrona City för att någon dag senare ta flyget till Holland och fortsätta min praktik där i tre veckor. Firade även min 19-årsdag där och det kan vara den bästa födelsedagen hittills.

· april ·

Under april hände en hel del - jag såg Fast and Furious 7, var på Elmia, läste Fifty Shades of Grey, var tillbaka i skolan efter att ha haft praktik och lov i tio veckor, fick hem min studentmössa och var på Slätafly Flyers årsfest. Under denna månad verkar det som jag och Patrik var inne i någon form av glassperiod, tycker det var glass hela tiden när jag bläddrade igenom arkivet. Haha.

· maj ·

I maj månad blev jag helt färdig med gymnasiet (den känslan!), var och såg högstadiets show där min lillasyster var med, var uppe i Stockholm hos min kusin, fick hem Platina och Pandora, hade härliga grillkvällar med vänner, åt en god hotellfrukost i skolan, följde slaviskt It Girls, gick pubrundan och jobbade extra på Sollidens Kaffetorp.

·Juni ·

Helt klart 2015:s bästa månad. Jag gick på bal och tog studenten, men innan dess spenderades många stunder med klassen - bland annat hade vi picknick en kväll och grillade en annan. Annars fick jag mitt gymnasiearbete i handen, fotade balbilder åt min barndomsvän, firade midsommar, var på systers konfirmation, fotade evenemang åt Sportway och sedan kom Dagen. 30 juni flyttade jag hemifrån.

Gillar

Kommentarer

Sanna | Beauty & Bride
Sanna | Beauty & Bride,
Ser ut som ett härligt första halvår 😊 sannasrum.se
moahakansdotter
moahakansdotter,
N A T H A L I E
N A T H A L I E ,
Vilka underbara månader! Så härliga bilder 😊 kramwww.nathalie.vione.se
moahakansdotter
moahakansdotter,
Tack så mycket, Nathalie! Vad glad jag blir 😊nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229