Måndagslistan | Gravidvecka 29

Gravid, Moa & Listor


82 dagar kvar


Jag: Jag mår bra förutom att jag känner mig förkyld. Jag har mer eller mindre hela graviditeten känt mig lite täppt i bihålorna men förstått att detta är helt normalt. Nu börjar däremot hals ömma och jag känner mig tröttare. Tröttheten kanske dock har att göra med att allt känns lite tyngre nu.

Patrik: Han mår bra!

Gravid: Nu känner man sig verkligen gravid! Allt är tyngre och jag behöver gå och kissa betydligt oftare än innan. Barnet är nu ca 35 cm långt och väger ca 1,4 kg vid veckans slut. Pojkar väger oftast lite mer än flickor. Barnet har antagligen inte lagt sig till rätta ännu utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt och åt sidan. Än så länge känner jag fortfarande av stora vändningar där inne och i förra veckan när Patrik och jag låg i soffan så flyttade sig hela lilla L åt sidan. Blev alldeles tomt på vänstersidan, haha.Jobb: Efter en veckas ledighet är jag nu igång på riktigt igen! Fyra pass står på denna veckans schema!

Veckans planer: Veckan kommer bestå till mestadels av jobb och till helgen hoppas jag att jag och Patrik kan komma ut och äta lite. Jag är sugen på en riktigt mysig och lång frukost på något hotell här i stan.

Det längtar jag efter just nu: Den där hotellfrukosten i helgen som jag hoppas blir av! Och så ser jag fram emot att få börja gå på föräldraträffarna! Första träffen är om två veckor!

På önskelistan: Att min mage ska komma igång igen. Haha. Att vara gravid är inte bara glamour, den har sina baksidor också. Till exempel: förstoppning.

Tacksam över: Vissa dagar känner jag att jag vill spola fram tiden till förlossningen, andra att jag vill spola tillbaka. Så det känns faktiskt alldeles lagom med tid kvar tills lilla L är beräknad. Vi har bara badrummet kvar att göra om här hemma, hemmet börjar verkligen bli mysigt trots att julen är utstädad och jag är så tacksam över att få bära den lilla kille som ligger i min mage ♥

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229