Måndagslistan

Moa & Listor, Leo 6-12 månader
Sista bilderna på Leos rum med dessa tapeter. Bilder på de nya kommer!
Jag: Jag blev till helgen förkyld och med halsont så idag känner jag mig tröttare och svagare i kroppen! Mör liksom. Men jag känner mig också så glad och tacksam för helgen. Sitter just nu i fåtöljen inne på kontoret medan Leo sover och knappar på tangenterna. Det här kommer förmodligen bli mitt nya happy place, precis som balkongen i lägenheten.

Patrik: Han mår bra! Tycker det känns väldigt skönt att ha fått så mycket gjort i helgen.

Leo: Han har börjat känna sina tänder. Sitter och gnisslar tänderna mot varandra. Han pratar väldigt mycket "ma ma" och "ba ba"/"pa pa". Så ibland får han till "mamma" och "pappa" nu. Det roliga är att han låter så ... ynklig? när han säger mamma. Så liten och pipig. Och när han säger pappa så tar han verkligen i, som att han skäller/skriker. Haha. Just nu kör han någon annan variant av krypning. Han kör fortfarande på sin ålteknik likt spiderman fast på golvet men har nu börjat att stå på knäna och sedan ta sig framåt genom att krypa på ett knä framåt och sedan sätter han ut vänstra foten åt sidan och tar ett kliv med foten. Så han kör varannat knä och varannan fot. Ser så kul ut.

Veckans planer: En helt oplanerad vecka. Skulle träffat Nelly & Winston idag men på grund av att jag inte är frisk så ställde vi in det. Helgen är lite oklar. Vi har en lista med saker som ska göras, så vi får se när vi planerar in vad.

Det längtar jag efter just nu: Just precis nu. Klockan 9:32. Absolut ingenting. Vill bara sitta kvar här och bara vara. Stanna klockan lite.

På önskelistan: Kroklist till vårt sovrum och hallen.

Tacksam över: I torsdags flyttade vi in Leos säng till gästrummet i och med att Leos egna rum var spacklat inför tapetseringen i helgen. Jag sitter på golvet, läser saga, håller Leos hand, hör mamma, pappa, min syster och Patrik nere och plötsligt slår tacksamheten in. Vi har ett hus. Vi bor här. Vi har ett rum att tapetsera. Och vi har ännu ett rum där Leo kan få sova medan hans egna görs i ordning. Vi har två plan och det känns precis som mitt föräldrahem och att jag nu ger Leo möjligheten att växa upp i hus. Tack livet.

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Vad härligt att tapetsera om!www.theresemolander.se
moahakansdotter
moahakansdotter,
Ja! Och vi blev så nöjda 😍nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229