Måndagslistan

Leo 0-6 månader, Moa & Listor


Jag: Jag mår bra!

Patrik: Han mår också bra! Kroppen däremot går att diskutera efter helgen. Träningsvärken är en saga för sig så att säga, haha.

Leo: Kanske att utvecklingsfasen börjar lägga sig lite nu. Hoppas. Han har fortfarande sitt favoritbröst och envis som han är så äter han gärna inte alls på det högra. Försöker dock göra så han ändå äter där ibland så att det inte sinar ut helt på mjölk. Nya grejen är att han hela tiden ska framåt om man håller honom i knät. Vare sig man står eller sitter så ska han luta sig framåt och liksom titta neråt. På hans egna fötter eller på dens fötter som håller honom. Och som jag skrev in 3 månaders sammanfattningen så har han börjat dregla. Något sjukt mycket. Så fort man torkar så är där lika mycket igen. Han producerar SÅ mycket saliv och jag börjar fundera på hur mycket det komma skall när tänderna sen kommer om det är så här mycket redan nu? Eller kan tänderna redan nu vara på gång? Nej, inte så tidigt väl ... ?Veckans planer: Helt tom vecka just nu! Vi ska leva husliv på obestämd tid. Patrik har semester hela veckan så mycket skoj hoppas jag ändå att få hitta på!

Det längtar jag efter just nu: Att få spendera ett par dagar med trädgård. Det är SÅ guld värt nu med Leo alltså.

På önskelistan: Att bada! Vill så gärna ta ett dopp i veckan. Och få checka av det där badandet i år.

Tacksam över: Helgen som varit. Det har varit en så fin helg och vi har gjort så mycket roliga och somriga saker. Vi har verkligen haft sådana dagar som man kommer se tillbaka på och minnas en regnig dag i oktober.

Det kommer upp fler inlägg i veckan om helgen; från när vi var på stranden och när vi tog en liten roadtrip till Kristianopel.

Gillar

Kommentarer

JoannaO
JoannaO,
skönt att ha en tom vecka och bara ta det som det kommer 🙏🏻nouw.com/joannao
moahakansdotter
moahakansdotter,
Verkligen! Det behövs ibland 😊 även om jag oftast har det nu när jag är mammaledig så är det skönt att även sambon kan få det.nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229