Måndagslistan

Leo 0-6 månader, Moa & Listor


Jag: Jag mår bra! Njuter verkligen av att spendera dagarna med Leo. Och jag älskar när han ler mot en! Det är så roligt att se hur han utvecklas hela tiden och att han nu verkligen är en liten människa, som man "får svar från".

Patrik: Han mår också bra!

Leo: Jag tror att lilleman har lite kvällsoro. Det är 1-2 timmar under kvällarna som han bara är ledsen. Ingenting är bra. Inte äta, inte sova, inte ligga i famnen, sitta i knät, ligga själv, vara på oss. Det enda som egentligen funkar då är att få han att somna, så att han lugnar sig och sedan när han vaknar (vare sig det går 5 minuter eller 1 timme), lägga han till bröstet så att han får äta och sedan somna om för natten. Annars... han föredrar fortfarande att somna (och fortsätta sova) i famnen på oss. Han älskar när vi blåser honom på huvudet. Han skiner alltid upp i ett leende då. Han har hittat tungan och håller på med den hela tiden - in och ut, in och ut. Tror även att han börjat hitta händerna!Veckans planer: På onsdag blir det eventuellt fika på Skälby med ett par andra mammor! Och på torsdag ska vi fika med mormor (mamma) på hennes jobb.

Det längtar jag efter just nu: Att åka över till Öland och ta en fika på Kaffetorpet. Säga hej till gamla kollegor och bara njuta av livet på uteserveringen i solen! Kolla bara vad mysigt det är där?!

På önskelistan: Mer tid på balkongen. Har som sagt spenderat morgonen där idag och jag säger det varje år, flera gånger: det ÄR min favoritplats på jorden. Mitt happy place.

Tacksam över: Att vi är två. Patrik och jag. Jag är imponerad över er ensamstående mammor, vilket jäääkla jobb ni gör! Jag är så tacksam över att när Leo är sådär ledsen om kvällarna (kvällsoron) kunna lämna över honom i en annan famn. Dels så att jag får rum att andas och "ladda om" och också för hans skull som får komma till en ny, lugn famn.


Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
är också så tacksam över att vi är två. Så skönt att kunna bli avlastad. grymt imponerad av de som fixar livet med småbarn själva!
nouw.com/deniseeelarsson
moahakansdotter
moahakansdotter,
Eller hur! Männen i våra liv är guld värda verkligen <3
nouw.com/moahakansdotter
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
är också så tacksam över att vi är två. Så skönt att kunna bli avlastad. grymt imponerad av de som fixar livet med småbarn själva!
nouw.com/deniseeelarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229