Årets första dopp!

Vardag

Jag kan ÄN-TLI-GEN bocka av bada för denna sommaren. Men fler gånger får det gärna bli! Så himla skönt var det. 30 grader i skuggan och 26 grader i vattnet bjöd måndagen på. Fint. Mycket fint.


Åka bil med öppna rutor, en check på den också! Sommar i bilen helt enkelt. Så härligt.


Eftersom Patrik inte skulle bada (men som sedan hoppade i havet på 22 grader!) höll han sig på land med Marie (Patriks mamma) och Leo. Patriks lillasyster Johanna höll däremot mig sällskap i poolen. Åh det var så skönt att få svalka sig och få doppa huvudet under vattnet. Älskar verkligen att bada!


Foppatofflor må inte vara så snygga men ack så sköna! De var också de enda skorna jag fick på mig denna dagen då jag lyckades samla på mig SEX skoskarv under vår runda på frisbeegolfen kvällen innan. Mina hopplösa fötter. Kan inte ha sommarskor alltså. Eller snarare vara barfota i skor. Går inte.


Efter badet blev det kaffe, saft och bullar hos Patriks mormor. Vi stannade även på middag!


Här under satt vi och njöt! Det är inte fy skam att vara i skuggan faktiskt. Skönt när man känner att det fläktar lite också som det gjorde här under. En sommarpresent till mormor från barnen.


Så himla härlig dag. Och eftermiddag. Verkligen en riktig sommardag med bad på dagen och familjemys på kvällen!

Idag är det molnigare. Känns dock ändå okej att ha en heldag hemma utan dåligt samvete med tanke på gårdagen. Det ska ändå vara 30 grader idag också trots moln och det verkar stämma. SÅ kvavt. Har alla fönster öppna här hemma och så lite kläder som möjligt på oss. Haha.

Ha en fiiin dag!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
moahakansdotter
moahakansdotter,
JA! 😍🙌🏼nouw.com/moahakansdotter
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
oj här har det badats minst en gng om dagen i 2v. tid , har varit för hett för att ha gått o göra annat 😅nouw.com/angelicacarlsson
moahakansdotter
moahakansdotter,
Åh vad härligt! Det är för dåligt att vi inte kommit iväg och gjort det innan! Hoppas på en massa bad resten av sommaren nu! 😍nouw.com/moahakansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229