Rock The Socks!! Idag är det "Rock the socks" dagen, det innebär alltså att du och ingen annan är det fel på! Du kan alltså va hur du vill och du är perfekt för just den du är. Det finns alltså inget rätt eller fel de finns bara de där emellan.

Hoppas alla har det riktigt bra nu idag och bara lever och njuter. Sen också så klart hoppas jag att både ni, jag o alla faktiskt är stolta o vågar va den de är till 100%, för du är unik och du är bäst. Glöm aldrig det! Hade gött Hade 🤙🏼✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloween Fest , Det var länge sedan jag la ut något, här är lite bilder på mig från halloween festen i Oktober. Det var en riktigt rolig dag, med klassen och alla mina vänner.Vann tyvärr inget pris men rockade ändå loss på dansgolvet!! Det var den 28 oktober och det var halloween fest hela dagen i skolan innan lovet. Bra start för lov tyckte vi alla och de gör vi fortfarande. Taggar redan nästa halloween!!! Lite tips till nästa halloween hade inte skadat ;) Vad har du velat vara på halloween? Eller vad har du som mål för dig till framtiden? Hade gärna varit roligt att veta också. De jag vill nog vara till nästa halloween är en svart ängel och som mål till framtiden är att leva varenda minut av den!! <3

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans :)

Likes

Comments

Igår åkte jag och min vän Wilma segways och det var så kul! Wilma hade åkt innan med några vänner en gång så hon visade mig hur jag skulle styra och köra. Det var så roligt fast det kom en stört skur så vi blev tok blöta. Som man brukar säga, det finns egentligen inte något dåligt väder, bara dåliga kläder.
Hahahah, fast igår kändes det som man kunde ha vad som helst för du skulle ändå bli blöt!
Sen råkade jag köra på ett gupp och hej vad jag hoppade till och fick skrattatack.
Om ni inte har provat tycker jag att det är ett absolut!!

Vi höres snart och då kommer det komma ut lite fina bilder från när jag och min klass är i London, höres snart, hade !!! =)

Likes

Comments

I helgen hade jag två handbolls matcher, den ena var mot Kärra och den andra mot Önnered.
Första match var en hemma match kl. 14:00 i Lördags och den vann vi med 24-21. Vid andra halvlek låg det lika  med 21-21 men de sista minuterna börjar vi dra igång med några målmarginalars skillnad och vinner matchen fast med en utvisad. Därefter på söndagen hade vi samling vid 10:00 för att sedan åka till Göteborg för att spela mot Önnered. Vi ledde första halvlek och sen andra blev det  lika och matchen avslutades även så. Det var ett par tuffa matcher,  men de var också roliga eftersom det var det sista för den här säsongen. 
​Till hösten spelar jag inte längre med 99:orna utan med 01:orna och även UEIG NIU. Eftersom jag har blivit antagen där, vilket jag är väldigt glad över. Idag hade vi nationella i fysik och det gick bra och hoppas det går bra på torsdag då jag har mitt skriftliga nationella i spanska. Vi får höras nån mer gång och då blir det lite mer mitt rum och min smink rutin och kanske lite klädkollektioner. Hade de bra alla goa människor så hörs vi snart!! hade, haj :-)


Likes

Comments

Hi peeps!
Denna dagen har varit lite extra seg nu för det är bara en dag kvar och sen är det skola igen med plugg, prov och nationella. Men idag har jag kollat fotboll och trav med min familj och det har varit riktigt kul fast vi inte vann nåt. Jag går ju som sagt i handboll och vi har haft ledigt nu över hela lovet och älskar att vi snart är tillbaka så jag kan träna och tagga beach 2016 och 2017. Just nu ligger jag och kollar lite balklänningar till vår balmiddag när vi går ut 9:an till sommaren, de är riktigt svårt och veta vad man ska ha för de finns så himla många. Ikväll ska vi kolla lite olika Harry Potter filmer med lite mys med godis och cola och möjligtvis lite chips till dom men inte till mig, för att jag har inte ätit chips på ett helt år nu och ska se hur långt jag kan fortsätta. Till nästa gång vi höres i nästa inlägg kommer de vara lite mera gott ska ja lova er allt, så håll gärna utkik tills de kommer, hade haj :) 

Likes

Comments