​Min mobil funkar knappt längre, kan inte skriva på sms eller nånting längre, blir så less. Idag är det fredag, och fredag betyder alkohol! Det blir väll det gamla vanliga människorna , Sandra, Hampus, Ante, Jesper o jag. Så det blir lugnt, Förlåt för dåligt uppdaterande här, Men det händer inte jätte mycket i mitt liv just nu, Skola, sen hem typ. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är så segt på onsdagar för vi har tre timmars hål från 13 till 16, så nu sitter jag, elin och alex på ett café och jag tog bara en Cola, försöker spara min pengar nu för jag och jesper antagligen ska till london i december. Som tur är hinner jag fylla år osv.. Elin har ju faktist också börjat blogga så checka inn hennes.

nouw.com/oskarssonelinLikes

Comments

vaknade upp idag med ont i halsen, så ingen skola för mig idag. men såklart som alltid när jag ligger hemma en hel dag så blir jag så rastlös, så drog till stan en stund och träffade ante o elin, va inte borta så länge dock då jag behöver fixa lite i rummet. imorgon börjar jag halv 10 rätt skönt att bara ha 10 min till skolan då jag slipper gå upp så tidigt, men samma problem varje morgon, VÄLJA KLÄDER? det är omöjligt o slutar alltid med att jag blir missnöjd ändå. min mobil har börjat tappa greppet om att leva med mig, och jag lagade den precis, rip. men jaja vad ska man göra. Just nu kollar jag lite på serie med pappsen och ska snart hoppa till sängs så jag orkar upp imorgon. förlåt för dåligt bloggande idag men nånting blev det iallafall. godnatt 

Likes

Comments

Äntligen kommit hem, tände lite ljus och satte på musik för att sedan skriva lite om mina tankar på datan. Brukar skriva ner det då allt slipper samlas i en stor hög tills det exploderar.
Har haft en super mysig dag o snart är det väll dags att krympa ner i sängen o nana. så godnatt på er😘

Likes

Comments

Nu har jag börjat blogga igen. efter rätt lång paus. Nystart på nästan allt i mitt liv. Flyttat, Ny skola, Nytt hem. Dock har jag ju bott här i Falkenberg innan,Men det är fortfarande spännande.
Så idag har börjat på den nya skolan, träffat några utav mina fina vänner härifrån, Fikat osv..
Började halv 10 idag, och mitt nya schema är helt ok.
Snart ska jag och Elin till Ante o dricka lite kaffe hos han o mysa. 
Puss

Likes

Comments