Vecka 29 hittills

En ny dag, Familj

Hallå på er och hoppas allt är bra med er!

Den senaste veckan har varit extremt mycket ångest för mig. Började ju som ni kanske vet mitt sommarschema med att bli sjukskriven för att jag skar mig i fingret och efter det fick jag bara jobba ca 1,5 vecka innan det var dags att vara hemma igen, denna gång pga feber.
Sån himla frustration och det sänkte verkligen mitt humör till botten. Som ni vet har ju jag längtat och sett fram emot att sommaren skulle komma så jag äntligen skulle få börja mitt sommarschema och jobba, jobba, jobba! Men trots att allt verkligen gått emot mig när det gäller den saken så har jag ändå haft förhoppningarna höga och satsat på att veckan som kom nu skulle bli bra.
Och hittills har den varit det kan jag lova!

Starta med måndagen:
Startade 05.45 med frukost och lite kattmys innan det var dags att bege sig till jobbet för att jobba 6.45-12.15.
Kom hem runt 12.30 och möttes av en väldigt glädjande syn - den efterlängtade diskmaskinen! Låter så töntigt men herregud vad bortskämd man blir alltså, har man haft en diskmaskin och sen flyttar till ett boende utan så känns verkligen diskandet som världens tråkigaste syssla. Men inte nu längre!
Efter den glada synen tog jag mig en riktigt lång dusch för att sen mysa ner mig i soffan och kolla serier i väntan på att klockan skulle bli en 16.15 så det skulle vara dags för påfyllning av min fransförlägning. Har egentligen inte tappat så många men då min underbara franskhet snart går på semester så ville jag ändå passa på och fixa till mig innan det.
Väl hemma igen så möttes jag av Lukas som var i full gång med att installera våran nya pärla (som sagt är så överdrivet glad för den där maskinen vi investerat i) och undertiden passade jag på att laga lite middag till oss - potatisgratäng med grönpeppar och filebitar i.
När
Vi väl ätit och donat färdigt hemma så var klockan runt 20 och läggdags började närma sig, men innan det gick vi över till mamma och pappa och fick oss en sötchock. Mamma och pappa har nämligen varit och hämtat ett nytt underbart liten tillskott till familjen, en liten fyrbent goding som ska heta pyret.
Efter väldigt mycket mys och bus så gick vi hem igen och Lukas kröp i säng medan jag målade en stund och sen la mig och kollade på film.

Och igår (tisdag) såg ut såhär:
Vaknade kl 09 och slänger ihop en havregrynsgröt som jag åt undertiden jag slötittade youtube.
Efter frukosten gick jag till mamma och myste lite med henne, pappa och pyret innan jag återvände hem för att äta lunch och titta på serier.
16.00 var det dags för att starta jobbpasset som varade till 21 innan jag cyklade hem, åt lite middag och sen bara tog det lugnt.

Och idag då:
Idag har jag mest bara gått runt och varit, har inväntat mitt jobbpass 16-21. Som sagt sååå skönt att äntligen vara back on track igen.

Mammas och pappas nya lilla tillskott.

Gillar

Kommentarer