Reklam för BGA.se

Samarbete I samarbete med BGA.se

Detta inlägg är reklam för http://www.bga.se/


I samarbete med BGA.se klickade jag hem en poster + ram som jag tidigare under veckan var och hämtade ut på posten.

Kan lova er att det verkligen var kärlek vid första ögonkastet när jag såg postern och ramen, men när jag fick hem produkterna och fick se dem tillsammans - alltså wow! De är verkligen sååå snygga och dessutom så både syns det och känns det vilken toppenkvalité det är, så lyxigt! (Är redan sugen på att klicka hem en massa fler produkter haha.)


Postern jag klickade hem heter "Fully in bloom" (Länk) & ramen "Edsbyn svart" (Länk). Båda är i storleken 50x70.

BGAs sortiment är verkligen enormt med hur mycket produkter som helst, allt från fotoalbum och posters till speglar och ramar. Är du sugen på en rosa ram i en annorlunda storlek eller en helt vanlig fotoram? Inga problem, man kan måttbeställa ramar och få det precis som man vill! Dessutom är deras hemsida uppbyggd på ett sånt sätt att det är superlätt att hitta det man söker!

Sen vill jag även nämna att alla deras posters trycks på hållbart premiumpapper som är FSC-certifierade, vilket leder till att man kan shoppa hur mycket som helst utan att behöva ha dåligt samvete för miljön, hur bra är inte det??

Ännu mer information om BGA hittar ni HÄR.

Är ni också sugna på att inreda ert hem med lika snygga posters som mig så borde ni verkligen passa på att beställa nu, för just nu kör de SPRING WEEK - en kampanj med massa toppenerbjudande! Dessutom har jag även fått en rabattkod att dela med mig av som är giltig t.o.m 3 Maj. Rabattkoden är ”moafjohansson10” och ger er ytterligare 10% rabatt på redan nedsatta posters. Bättre kan det ju inte bli så skynda fynda för guds skull haha!Glöm inte att dessutom kika på Facebook, pintrest och instagram för ännu fler härliga bilder på deras produkter samt inspiration. Ni hittar dom under namnet bgainspo!

Gillar

Kommentarer