Älskling och gudsons födelsedagar

En ny dag, Familj

Hallå på er och hoppas allt är bra med er!

Nu var det ett tag sedan sist och det beror på att jag enbart var ledig en enda dag förra veckan och pga det har varit väldigt sliten. Då veckan dessutom bara innehöll jobb så kände jag att det inte var särskilt intressant så då tänkte jag istället passa på att uppdatera er om denna vecka då den varit lite mer händelserik.

Veckan som varit nu har nämligen innehållit en hel del firande av födelsedagar då både min kära sambo blev 22 år i måndags och min goa gudson blev 7 år idag.

Jag började veckan med paketöppning med Lukas för att sedan dra iväg på ett 12-20.30 jobbpass så just måndagen blev det inte så mycket festligheter. Men tisdagen däremot så var jag ledig och då kom både min och Lukas familj över och firade med massa fika och kaffe, så himla mysigt och jag tror dessutom L var rätt nöjd med hur allt blev.


Sen har jag jobbat lite mer fram till idag då jag gick på efterlängtad helg och firade in det med barnkalas för min gudson. Väldigt roligt kalas och extremt kul att se gudsonen så himla nöjd och glad. Han är verkligen en underbar kille och herregud vad jag älskar honom.


Sen har jag kommit till en insikt hörrni - herregud vad fort sommaren gått! Är redan slutet av juli och känns typ som om det var igår jag klev på mitt sommarschema men nästa söndag gör jag redan sista dagen. Ska bli väldigt skönt då jag planerat att ta hela v. 32 ledigt och jag och Lukas diskuterat att kanske vi skulle köra en liten mini-semester någonstans, men samtidigt så himla tråkigt. Är så himla skönt att gå på schema och slippa ligga tillgänglig och vara på helspänn hela tiden. Men tiden går ju som sagt fort och snart är det ju sommar igen haha.


Gillar

Kommentarer