VÄRLDENS BÄSTA KVÄLLSRUTIN


Jag antar att de flesta av er redan har stött på den här lilla manicken här över. Om inte så; Säg hej till Foreo Luna Play. Produkten som verkligen har revolutionerat min ansiktsrengöring. Detta gör jag INTE i samarbete med något företag utan det är "bara" världens bästa tips från mig till er. Jag har egentligen aldrig haft något problem med min hy. Kan säkerligen räkna antalet finnar jag haft under min livstid på två händer. Men, under och efter graviditeten har jag haft problem med pormaskar på näsan. Så, jag bestämde mig för att investera i Foreos Luna Play som är en ansiktsborste med mjuka silikonknoppar som tar bort döda hudceller genom att vibrera.

Först tar jag bort sminket med min älskade babyolja (tips!) som verkligen tar bort alla produkter jag lagt i ansiktet under dagen och även min vattenfasta mascara som sitter som berget. Sen sköljer jag ansiktet och applicerar min ansiktsrengöring och masserar sen ansiktet med cirkulerande rörelser med min Luna Play. Sköljer sen av allting och smörjer in mig med nattkräm.

Just Luna Play är dessvärre inte uppladdningsbar utan räcker till ungefär 100 rengöringar. Däremot finns det större varianter av Luna Play som är dyrare men uppladdningsbara. Ska verkligen införskaffa mig en laddningsbar variant när batteriet tar slut på den här lilla söta saken. Kommer antagligen aldrig någonsin att tvätta ansiktet utan den något mer. Blir så så ren i ansiktet med hjälp av den och jag inser verkligen hur mycket skit som fortfarande suttit kvar i mitt ansikte efter en vanlig rengöring med hjälp av bara händerna.

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oh tack för tips, anv o ckså babyolja emellanåtnouw.com/sweetwords
moafidelie
moafidelie,
Varsågod! 😍
Ja, babyolja är guld!
nouw.com/moafidelie
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Yeey!!! 😍💞nouw.com/victoriajongard
moafidelie
moafidelie,
Jaaaa! Ditt inlägg som fick mig att verkligen verkligen köpa den! Tack! 💕nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229