TORSDAGSFAVORITEN - TVÅ I ETT

Det blev ingenting av förra veckans torsdagsfavorit på grund av strul med både kamera och minneskort, men: jag lovade att jag skulle kompensera det dubbelt den här veckan och det tänkte jag göra genom att visa min absoluta favoritbelysning här hemma. Två svarta ljusslingor som egentligen säljs för utebruk men som jag tagit in och lagt ned lite slarvigt i varsin svart metallkorg. Och jag kan lova att jag är på jakt efter fler korgar, och fler ljusslingor för om jag fick bestämma skulle jag nog ha en i varje rum.

Nu under sommarhalvåret försvinner wow-effekten en aning eftersom att det är ljust de flesta utav dygnets timmar. Men, i höstas när jag knåpade ihop det här var det en belysning som höll oss sällskap dygnet runt. För det klassas verkligen in som mysbelysning som man egentligen aldrig behöver släcka. Perfekt ljussken mitt i natten när man blir väckt av ett barn som vill ha vatten och man tvingas tassa upp i mörkret. Mittenbilden här över visar den lite större av korgarna som jag placerat i vår bokhylla i ena hörnet av vardagsrummet, ett i övrigt ganska mörkt hörn får lite ljus och vi störs aldrig av belysning som känns för stark eller för svag när vi myser ner oss i soffan och tittar på tv. Och ja, korgarna är fantastiska även utan ljusslingorna. Inredningstidningar, accessoarer och till och med toalettpapper har fått husera i de innan den här lösningen kom till.

  • HOME

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Så kan det bli inland att saker o ting krånglar men bättre sent el aldrig 💕
michellefrandell.blogg.se
moafidelie
moafidelie,
Det är verkligen så sant! Tack för din positivitet!
nouw.com/moafidelie
Lillan Kind
Lillan Kind,
Men åh så kreativt av dig att komma på att göra belysning av ljusslingor och korgar!😃 Det ser jättemysigt ut, och jag kan tänka mig vilka bra nattlampor belysningarna är! Vi hade en ljusslinga för ett antal år sen, men den måste ha försvunnit när vi flyttade. Nu blev jag sugen på att härmas lite!😆
varapavag.se
moafidelie
moafidelie,
Det tycker jag verkligen att du ska göra! Ut och leta efter korgar och slingor hjärtat!
nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229