SALUHALLEN SLAKTERIET


Idag tog vi som sagt en sväng förbi Slakteriet här i Västerås och faktum är att jag aldrig har varit inne i själva byggnaden. Det var så himla fint! Men på grund av folkmängden var det ganska svårt att ta foton, speciellt när man går med en barnvagn i ganska trånga utrymmen. Meterlånga färskvarudiskar med ost, kött och chark och dessutom bakverk, chokladpraliner och bröd. Fisken och skaldjuren såg däremot inte så himla mycket ut för världen. Men när det kommer till det är jag otroligt kritisk. Vilket kan ha och göra med att min mamma jobbat med fisk & skaldjur sedan hon var i min ålder. Bara det allra bästa duger. Jag fastnade dock i den lilla inredningsbutiken som fanns i lokalerna. Som den inredningstokan jag är.

Vi köpte med oss både ost, chark och lite inredning hem och nu tänkte vi tända lite ljus och plocka fram lite av det vi köpte. Det är precis vad vi behöver just nu faktiskt! Helglyx.

Gillar

Kommentarer

sarahsvan
sarahsvan,
Visst är det mysigt där?! Skulle rekommendera er att ta en brunch där någon helg kring jul, sån känsla med alla lukter och brasan dem tänder i mitten av lokalen. Ha en fin dag!nouw.com/sarahsvan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229