OMVÄXLING FÖRNÖJER

Från ösregn och femton grader till solsken och trettiotre grader. Den temperaturväxlingen fick vi känna på igår. När vi vaknade smattrade regnet mot rutorna och när jag nattade Lilla My strax innan sex på kvällen fick jag dra ner både persienner och rullgardin och dra för de vanliga gardinerna i ett försök att fly från solen och värmen. Idag ser vädret ut att kunna gå åt vilket håll som helst och jag skickar med både regnkläder och shorts och sandaler till förskolan. Omväxling förnöjer heter det ju så fint. Vi började morgonen här hemma med ett skrikkalas som heter duga när Lilla My förstod att pappa även idag skulle jobba och att han inte skulle komma hem förrän efter att hon har somnat. Vi har haft det så merparten av dagarna den här månaden och det fungerar ju inte riktigt att förklara för en treåring att vi snart kommer att vara lediga minst en månad tillsammans alla tre.

Jag önskar att det enda som stod på schemat för dagen var att gå hem och lägga sig i soffan och sova, för inatt har jag inte sovit många minuter i sträck. Men icke! Sjukhuset väntar för nya prover och en uppföljning av tisdagen så det är bara att ge sig iväg. Efter det blir det förskolehämtning som vanligt, kvällsbestyr och egentid för mig och Lilla My och så kommer Fredrik hem sent. Roligare än så kommer vårt vardagspussel inte att bli den här veckan så det är tur att jag gillar vår vardagslunk trots allt. Och att det är dags för helg imorgon.

Gillar

Kommentarer

TwinMom.se
TwinMom.se,
Men lilla gumman! Önskar så jag och döttrarna också fick vara hemma en månad, men jag mpste tyvärr jobba och helt utan semester i år..
Så skönt med helg för er imorgon! Hoppas ni får njuta massor av solen❤️
www.twinmom.se
moafidelie
moafidelie,
Åh, vissa somrar blir det så. Tro mig! Jag vet! Vi har knappt varit hemma de senaste somrarna utan behövt jobba väldigt mycket. Kram! nouw.com/moafidelie
Amandizan
Amandizan,
Hoppas allt skrikande slutar när hon ser att ni allihopa ska vara hemma. Jag heter amandizan på insta😉💗 nouw.com/amandizan
moafidelie
moafidelie,
Gick in och skickade en förfrågan med detsamma 😌nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229