MY'S OVERALL


Nu så, nu har jag äntligen tagit mig i kragen och tagit ett foto på den overallen vi har till My för tillfället. Ni är så himla många som har frågat och jag vet att det verkligen har tagit lång tid, men bättre sent än aldrig. Den kommer från Lindex och kostar 349:-. Dessvärre är den slut på hemsidan för tillfället vilket gör att jag inte kan länka den, men håll utkik på hemsidan eller spring förbi en butik om ni blir sugna.

Som ni vet har jag en förkärlek för gråa saker och jag älskar att den är gråmelerad. Tycker också att det är så skönt att den har en diagonal dragkedja som går enda ner på benet och att den har muddar vid bensluten. Nu syns det inte så jättebra på bilderna men den har luva också! Och den är så himla himla len på insidan och slittålig med ullblandning på utsidan. När det går under nollan på termometern tänkte vi komplettera den med en åkpåse vid barnvagnspromenaderna.

Gillar

Kommentarer

josefineso
josefineso,
Men! Tittade på den där i förrgår, nu ångrar jag verkligen att jag inte köpte den. Är ju ute efter en grå overall! Så fin 🙌nouw.com/josefineso
tovelarsson
tovelarsson,
Åh vilken fin! Hade definitivt haft den om jag hade haft en bebis 😍nouw.com/tovelarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229