KÄRLEK RUNT HANDLEDEN

Jag tror att vi alla människor har den där saken som vi känner oss nakna utan. Precis som Maria Montazami blir naken, exposed och rädd utan sitt läppstift. Jag känner så när jag inte bär en klocka runt handleden. Om jag mot all förmodan glömmer att sätta dit den på morgonen och jäktar iväg ut genom dörren utan att upptäcka det vänder jag hemåt igen. En gång tog jag till och med bussen tillbaka några stationer bara för att jag inte kunde tänka mig en hel arbetsdag utan en klocka på armen. För några dagar sedan skrev jag ju om aktivitetsklockan jag fick i födelsedagspresent, men det var faktiskt inte den enda gåvan jag fick i klockväg när jag fyllde år. En fantastisk Daniel Wellington fick också bli en del av klocksamlingen och jag är så rörd över att jag känner människor som känner mig såhär bra. Vitt läderarmband, svart urtavla och roséguld på det. Det kan omöjligt bli finare. Och ett matchande armband till det. Jag är i himlen.

Men, nog om klockor för nu. Efter nio timmars jobb idag åkte jag hem och gick och hämtade en trött och sliten tjej på förskolan. Hon som vanligtvis sover över två timmar på förskolan får hädanefter bara sova en och en halv för att underlätta nattningen på kvällen och idag hade hon till och med sovit kortare än så. Så istället för att gå till lekparken gick vi hem och mös ner oss i soffan. Vid 17 kom Lisa förbi på spontanbesök och stannade till strax efter 22. Och den kvinnan är faktiskt helt makalös. Jag välkomnade henne in i mitt kaos och helt plötsligt hade hon vikt all min tvätt, bytt bajsblöjor, lekt med mitt barn, gosat med min katt och hjälpt mig att laga mat som hon dessutom både dukade fram och av medan jag tittade på hockey och skrev matchrapport. Vänner som ser vad man behöver i stunden och alltid ställer upp för en är värt mer än allt i världen.

AIK slog MoDo med 4-2 efter en fantastisk insats och kvällens matchrapport är skriven med glädje på SvenskaFans. Nu ska jag snart ta mig upp ur soffan och vidare in i duschen innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar också en hel del ändrade planer, men det kan vi prata om imorgon bitti istället.

Gillar

Kommentarer

maudannlizette
maudannlizette,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229