ETT MINSPEL SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Soltimmarna här i Västerås har inte varit många de senaste dagarna, men vi har lyckats knipa några tillfällen ute i trädgården jag och Lilla My. Vid det här laget har hon vant sig vid att hennes mor alltid har kameran i högsta hugg och jag tror nog faktiskt att jag håller på att forma en liten linslus. Hon och hennes minspel är iallafall en fröjd att dokumentera med systemkameran. Det känns helt absurt att hennes treårsdag närmar sig med stormsteg och de senaste kvällarna har jag och Fredrik funderat en hel del över vad vi vill köpa till henne och vad vi ska önska oss av familjen. Tidigare gåvotillfällen som julaftnar och födelsedagar har det varit allt från stora bollhav till enorma studsmattor och fåtöljer men den här gången blir det nog lite återhållsamt på den fronten.

Den här torsdagen har sprungit ifrån mig, eller rättare sagt; jag har sovit bort större delar av den. Efter morgonspektaklet här hemma somnade jag på soffan och sov tungt i tre timmar innan jag vaknade. Något mer stressad än innan fick hemmet den genomköraren det behövde och nu lutar jag mig tillbaka i fåtöljen nöjd över att alla sängar har rena sängkläder, alla golv är dammsugna och alla ytor dammfria. Familjen har dessutom fått pannkakor i magen och nu ska vi bara varva ner tillsammans. Tända lite ljus, lyssna på regnet och göra det som faller oss in. Torsdagsfavoriten har utgått från bloggschemat idag, men jag lovar att jag kompenserar det nästa vecka.

Gillar

Kommentarer

saraabrahamsson
saraabrahamsson,
Det går så otroligt fort när man har barn tycker jag 😊 Min yngsta blir snart fyra och den äldsta blir femton om en månad! Helt otroligt, känns som man fick honom igår 😋
nouw.com/saraabrahamsson
moafidelie
moafidelie,
Hahaha, ja, jag blir helt chockad när jag tänker på att när Frank är tre år kommer Lilla My börja skolan. Stooooopppp någon!
nouw.com/moafidelie
Amandizan
Amandizan,
Ja detta regn jag börjar mer o mer sakna solen känner jag detta regn gör en rätt dyster. Så härligt att få det städat👌
nouw.com/amandizan
moafidelie
moafidelie,
NU HAR SOLEN KOMMIT!
nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229