DET ÄR DAGS: JANUARIUTMANINGEN 2018

/Januariutmaningen 2018/

Nu är 2018 bara några dagar bort och äntligen får jag berätta vad jag och @VictoriaJongard har knåpat på de senaste veckorna. Förra året körde fina Victoria en januariutmaning som helt enkelt gick ut på att man varje dag under månaden skrev ett inlägg kopplat till en viss rubrik hon hade bestämt. Förra året såg det ut SÅHÄR och i år har jag också fått chansen att vara med på tåget.

Vi har kommit på hälften av rubrikerna var och de ska alltså avverkas i kronologisk ordning. Den första. den första januari och så vidare. Förra året tyckte jag att det var så himla mysigt att först skriva mitt eget inlägg och sedan kolla in hos alla andra bloggare som var med för att se vad de hade svarat. Rubrikerna är helt fria att tolka om man väljer att delta. Det finns inget rätt eller fel.

Vill du vara med och delta i januariutmaningen så är det bara att lämna en kommentar i det här inlägget, eller i @VictoriaJongard inlägg om samma ämne, som ni hittar på hennes blogg. Vi vill ju så gärna läsa det ni skriver. Och sedan är det bara att köra. Är man riktigt sugen på att sätta igång kan man ju skriva inläggen nu och tidsinställa till rätt dag bara. I slutet eller i början av varje inlägg ska dock följande mening finnas med "Detta är en del av @VictoriaJongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här (länk till detta, eller Victorias inlägg)"

I slutet på det här inlägget tänkte jag att jag skulle lista alla bloggare som är med, så att vi kan hitta varandra och läsa vad alla andra skriver. Jag har skapat en egen kategori för just de här inläggen, så ni lätt kan hitta mina. Är det någonting ni undrar över så får ni såklart jättegärna lämna en kommentar och hittar ni det här inlägget i efterhand så får ni jättegärna hoppa på även fast vi redan har börjat. Första januari går starten! Och här är rubrikerna för årets Januariutmaning.

1. Moodboard för 2018
2. 18 mål för 2018
3. Tre materiella saker jag skulle vilja ha just nu
4. Det här har jag i min väska
5. Vad önskar jag mer av 2018 som jag saknat 2017?
6. Mitt eller mina favoritcitat
7. En person jag är avundsjuk på
8. Såhär ser min månadsbudget ut
9. Favoritkonton på Instagram
10. Mitt största självtvivel
11. En vän jag vill hylla
12. Fem saker jag vill ska hända innan året är slut.
13. En bild som symboliserar kärlek för mig.
14. Det bästa icke-perfekta med mig själv
15. Mina bästa lifehacks
16. En person som jag skulle vilja ringa idag
17. Fem saker som gör mig till den jag är
18. När jag "tappade det" senast
19. Favoriter i min matvarukasse
20. En bild som symboliserar hälsa för mig
21. Fem favoritsaker i mitt hem
22. Ett misslyckande i livet
23. En hemlig passion
24. Matdagbok / What I eat in a day
25. En bild från i somras
26. Detta gör mig nervös
27. Fem saker jag ofta säger
28. Balansen i livet är perfekt när..
29. Såhär hanterar jag kritik
30. Mest använda apparna i min telefon
31. Lista de fem roligaste inläggen du skrivit under januariutmaningen

Gillar