DET ÄR DAGS FÖR ETT NYTT KAPITEL - NI FÖLJER VÄL MED?

Jag kan inte på rak arm säga hur många år jag har bloggat. Jag vet bara att jag började långt innan jag egentligen borde ha börjat skriva om mitt liv i internetdagböckernas omtyckta värld. Då handlade det om vilken kompis man hade lekt med, eller vilket obetydligt matteprov man hade haft i årskurs fyra. Sedan dess har jag hattat runt en del, jag har nog funnits på de flesta portalerna. Ingen flytt har känts läskig, förrän nu. Sedan mars 2016 har jag funnits på Nouw. Det känns som att jag har de viktigaste åren i mitt liv sparade här och det är också här bloggen växt till oanade höjder. Långt över tusen inlägg berättar detaljrikt om varje dag i mitt liv sedan dess. Det här har blivit min hemmaplan.

Nu har jag kastat mig ut för ett stup, abrupt stängt en bok och tänkte påbörja ett nytt kapitel. Efter många år i den här svängen vet jag med mig att man ofta förlorar en del läsare på ett bloggportalbyte. Speciellt om man som jag, byggt som en liten bloggfamilj tack vare just nouws enkla följartjänst. Men ibland måste man våga för att vinna, och jag hoppas att jag kan växa i den nya kostymen med tiden. Jag ska flytta, men det betyder inte att jag på något vis överger er som finns här, och jag hoppas att ni inte överger mig heller. För nu för tiden går det ju att lägga till utomstående bloggar i sitt flöde här på Nouw och det är min förhoppning att ni ska tycka så mycket om det jag skriver om att ni väljer att göra det. Jag har lagt till er i följarflödet på det nya stället så lita på att jag kommer hålla stenhård koll på er.

Vart ska jag då? Jo, hit: https://moafidelie.com och jag skulle bli överjävligt glad om ni redan nu följer med och lämnar en kommentar om att ni har gjort det.

Gillar

Kommentarer

Tresmultron
Tresmultron,
Såklart jag följer dig! Så fin nya bloggen är! nouw.com/tresmultron
Lexochlogan
Lexochlogan,
Så spännande. själv sugen på
stt byta men portalen här känns så mycket smidigare med appen osv så jag drar mig verkligen från det. Klart vi följer dig vidare ♥️
nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229