Header
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej, inte bloggat sen.. Länge tillbaks iaf. Så tänkte ta ett litet inlägg om fredagen.
Jag drog in till Motala vid typ 7 för jag skulle på fest, sen kom jag dit o hade de fett roligt en stund tills de flesta snea hahah.


Likes

Comments

Igår så gick jag o baby upp tidigt för att fiska, haha. Både fisk och kräftor, dock gick de inte så bra.. Några fjuttiga fiskar och 1 kräfta haha. Och att sitta där i lera och dy är inte de mysigaste så tog en välbehövlig lång dusch.
Nu kollar jag några avsnitt av pll innan jag går och lägger mig, midsommar imorgon ju 👏

Likes

Comments

Älskar vädret som har varit dom här dagarna, har varit och badat/solat typ varje dag. Men bränt mig tyvärr, men sånt man får ta i guess. Tänkta ta och krypa ner och sova, ska upp tidigt imorgon och ... (Läs mer imorgon, puss)


Likes

Comments

Satt med familjen och kollade Vätternrundan och grillade hamburgare, mys!


Likes

Comments

Åh nu har jag precis tagit sommarlov och det firas ikväll med brudarna 🎊🎉🌺🌸


Lite bilder från igår också ⬇️Likes

Comments

Idag drog jag och Fanny och kollade på studenten vid typ 1, sen gick jag vidare med Alex och käka en räktallrik.Sen gick vi ner vid vattnet och la oss på en jätte stor kudde i minst två timmar kändes de som haha,


Och sedan vidare till uteserveringenLikes

Comments

Väldigt många tycker dom är stört sköna men jag ser inte grejen. Var är det roliga egentligen? Har suttit och kollat 5 avsnitt och har inte ens skrattat till en gång.
Men som tur är har alla inte samma humor.

Idag är det äntligen fredag och ligger nu med en skål godis och hallonsoda och ska snart sova, en slapp men behövlig fredag helt enkelt.
Nattinatt


Likes

Comments

Hejhej! Har enbart haft kopertest och svenska idag sen slutade jag, alltså 10:30. Så kort och skön dag. Hinner jag plugga till naturkunskapsprovet imorgon också. Puss

Snart älskade sommmmmar också


Likes

Comments