Header

Jag är dålig på att lämna människor som får mig att må dåligt bakom mig. Det är för jag är rädd för att känna mig ensam. Jag erkänner. Rädslan att igen kommer någonsin gilla en igen. Men vet du va? So what! Om personen inte vill ha mig för den jag är så är jag hellre ensam med femton katter. Jag har lärt mig att även fast det kan göra ont i början så går smärtan över till lättnad och glädje. Får dom dig må dåligt? Säg hejdå! Du förtjänar bättre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Frågar ni någonsin er själva om ni är osynliga? Vet att det låter konstigt men det känns som ingen lägger märke till att man finns. Är jag så oviktig att folk knappt ser på mig? Jag känner så ibland, men vet ni vad jag gör då? Sätter i ett par hörlurar och min spellista på Spotify som heter fuck you. Dom bryr sig inte om mig? Det skiter jag fullständigt i. Jag klarar mig. Jag har människor jag älskar och som älskar mig tillbaka. Alla andra? Förlåt men dom kan dra.

Likes

Comments

Jag är en person som alltid tänker på alla andra. Sätter alla före mig själv. Det är en egenskap som jag älskar och hatar på samma gång. Vill inte förlora den men det är hög tid att jag börjar tänka på mig själv ibland. Jag har stått på sidan och låtit folk behandla mig hur dom vill men inte längre. Jag är jag. Ni får fan bara acceptera det och gå vidare. Det gör jag.

Likes

Comments

Okej så hela den här grejen med att spela svår fångad eller svårflörtad kan ju dra åt helvete. Ärligt talat, vad är poängen med att dissa någon som du säger att du gillar för att de ska "jaga" efter dig. Bara säg vad det är du vill. Förhållande? Bra, kör hårt. Friends with Benefits? Great om de funkar för dig. Men för fan låtsas inte som att du inte bryr dig om du gör det. Tro mig, de fuckar upp mer än vad de löser.

  • 139 Readers

Likes

Comments

Okej, nu får det fan vara nog. All den här jävla pressen om hur man ska se ut som alla andra och inte stå ut. Hur man ska klä sig på ett speciellt sätt för att man ska anses snygg. Att man ska behandla de "populära" som att de är bättre än oss andra och att vi inte kan vara oss själva framför dom. Som till exempel att vara rädd för att bli utstött om man en dag inte har smink framför en snygg och populär kille. Rädd för att bli utstött pga att fucking vara sig själv inte duger i vissas ögon. Vet du vad jag känner? Fuck you. Fuck you som säger att jag måste se ut på ett visst sätt, du som dömer den jag är och tror att jag lever för att du ska tycka jag är snygg? Tyvärr men den killen som inte gillar mig för den jag är, vare sig det är som vänner eller mer, kan bara dra. Du har ingen rätt att försöka kontrollera mig. Mitt liv. Mina regler.

Likes

Comments

Varför? Varför ska det vara en sån jävla hets runt vad andra tycker om en? Jag kan erkänna att jag bryr mig, det gör nog alla iaf lite. Men det har börjat kontrollera allt vi gör, säger och hur vi ser ut. Våga stå upp för dig själv och våga vara dig själv. Ingen har rätten att trycka ner dig. Ingen kan hindra dig från att vara den fantastiska människan du är och kan vara. Någon smart människa sa en gång:

"Be yourself, everyone else is already taken"Likes

Comments

​Hejsan! Det var ett tag sedan jag la upp någonting här. Det är mycket i nian och ett helt annat tempo så har behövt plugga mycket mer och sen så går det ju alltid upp och ner i privatlivet också. Det har inte varit en lätt start än så länge på det nya året men jag lär mig mer och mer varje dag. Inte alltid ifrån bra upplevelser men upplevelser none the less. Jag har tänkt mycket nu det sista på frågor som ´vad är meningen med livet´ och ´varför är jag här´. Jag kan inte säga att jag inte tvivlar på varför jag finns. Jag har fått personer som kommer upp till mig och säger tack för att du inspirerat mig till att våga stå upp för mig själv. Och jag inser då att ​det ​är vad jag lever för. Varför jag är här. Jag vill hjälpa folk, inspirera folk och  så klart få uppleva hur mina nära och kära inspirerar mig varje dag. Det är okej att inte alltid vara okej. Det är okej att inte alltid vara på toppen, så länge du inte glömmer av att klättra upp igen. Livet kan ta dig igenom helvetet. 

     If you're going through hell, keep going.

Likes

Comments

Hej amigos, friendos och ni andra. Jag är sjuk och har varit det i snart fem dagar. Hade 39 graders feber igår och nu ligger jag med huvudvärk som en döende säl på golvet. Charmigt eller hur ;) Jag vill ha glass. Det är vad jag har sagt hela tiden när jag varit sjuk. Okej jag har sagt det även fast jag inte varit sjuk men mer nu. Ska checka ut nu och försöka resa mig ifrån golvet. Det kommer ta typ en halvtimme innan jag rör på mig och jag kommer tyst nynna på jag reser mig igen med Thorsten Flinck haha that creepy dude. Aja men vi hörs muwaaaah:*

Moa❤︎

Likes

Comments

Så ny portal och ett försök till fler inlägg. Förhoppningsvis haha. Halva nian har snart gått och jäklar vad fort det gick. Känns som jag nyss började men bara halva kvar. Jag tänker inte säga att nian är jätterolig för well, det suger. Alla säger att åttan är svårare men nope. Har inte haft en vecka där jag inte haft minst ett prov känns det som. Men men det lönar väl sig får vi tro. Hoppas ni alla haft en bra start i skolan efter sommaren! För er som börjat gymnasiet hoppas ni trivs bra och för er som nu börjat högstadiet, välkommen till helvetet. Nej riktigt så hemskt är det ju inte utan man får vara positiv. Hoppas alla har ett bra höstlov btw. Vi hörs snart!

Puss och kram Moa❤︎

Likes

Comments